Punk Portál - 2024. szeptember 29.





 

Hírarchívum > Rotten Sound (FIN), Exhumed (USA), Magrudergrind (USA), Aother Way @ Dürer


Írta: Tukker Booking
Feltöltötte: xzoleex
Ekkor: 2012. jan. 19. csütörtök - 12:04

Finn turnépartnerük bizony nem más lesz, mint a Rotten Sound! A 93-ban alakult grindcore banda a death metal és a crust gyökerekből táplálkoznak, de mára egy olyan hangzásvilágot alakítottak ki maguknak, amivel fémjelzik ennek a stílusnak a fontosságát, sajátosságát.

A harmadik külföldi fellépő a Magrudergrind lesz, akik szintén az USA-ból érkeznek. Mélyre lehangolt crust / grind muzsikájuk a punk szcénából emelte ki őket (amihez most is hűek), és szintén nem kis nevekkel turnézhattak, koncertezhettek együtt az évek során.

Hazai részről egy zenekar fogja nyomni a talpalávalót a közönségnek. A békési / budapesti illetőségű Another Way fog egy kíméletlen fastcore / grindcore egyveleget zúdítani rátok. A tavasszal kijövő új anyagra pedig remélhetőleg fel fogja majd kapni pár ember a fejét!

4 zenekar egy este alatt. Ránézésre egy stílust rá lehet húzni mindegyik bandára, de közelről nem erről van szó. Mindegyik banda másfelől közelíti meg ezt a szélsőséges műfajt, és pont emiatt lesz kiemelkedő és színvonalas az este.

Az elővételes jegyek január végétől lesznek kaphatóak a Wave üzletében (wave.hu - 1065 Budapest, Révay köz 1.). Viszont, aki vidéki és nem tudja megvenni előre a jegyét, az dobjon egy emailt a nevével erre a címre: tuff666@gmail.com és elrakunk neki elővételes áron jegyet, amit a koncert napján ESTE 7-ig át vehet. Viszont, ha nem teszi meg, sajnos másnak kell eladnunk majd a jegyet! Legyetek gyorsak, mert fennforog annak a lehetősége, hogy nem mindenki fog beférni a bulira!

Elővételes ár: 2800 forint
Helyszínen: 3500 forint

Kezdés: pontban 20.00!

http://www.facebook.com/events/307137239325391
http://www.facebook.com/ExhumedOfficial
http://www.facebook.com/RottenSoundOfficial
http://www.facebook.com/pages/Magrudergrind/159793033735