Punk Portál - 2024. július 20.

 
2015. Groezrock Festival
2015. május 24. vasárnap

A hivatalos elő-buli napján érkeztünk meg Belgiumba, ahol immár 10. alkalommal vettem részt ezen a remek fesztiválon. A nap elég korán kezdődött, cserébe viszont remek társaságban (Csabi, Ákos, Viktor) ütöttük el az időt. Az adminisztratív teendők elintézése után még átruccantunk Eindhovenbe, de nem gyakorolt rám túlzottan nagy hatást a város. Tűkön ülve vártam, hogy bejelentsék a pre-show legnagyobb nevét és szerencsére a kezdés előtt 1 órával meg is érkezett a várva várt név.


2014. Groezrock Festival
2015. április 14. kedd

A légitársaság bénázása miatt a tervezettnél egy nappal korábban érkeztünk meg Belgiumba, így volt lehetőségünk egy kis antwerpeni városnézésre, valamint idén is sikerült elcsípnünk a bemelegítő bulit csütörtök este. A pre-party line-up a korábbi évekhez képest elég harmatosra sikeredett, a pletykák szerint a Paint It Black nem vállalta be a dolgot, így nagyjából a The Menzingers maradt az egyetlen értelmes zenekar.


2013. Groezrock Festival
2014. április 9. szerda

Nyolcadik alkalommal vettem részt ezen a belga fesztiválon, de ez volt az első eset, hogy a hivatalos bemelegítő partin is ott voltam. Ennek elég prózai az oka: útnak indulásom egyik fő motiváló tényezője a Kid Dynamite reunion volt, abban pedig nem is reménykedtem, hogy egy kistermes klub bulin is lesz szerencsém látni őket.


Összes beszámoló

Narrows - Painted (Deathwish, 2012)
2012. március 6. kedd

Végre, valahára elindult a pre-order idényene ezen ópusznak is, és egyből osztom is meg hátha valaki szintén ingert érez ennek a legendás zenekarnak a második sorlemezére.


Coliseum - Parasites EP (TRR, 2011)
2012. január 19. csütörtök

Azt hiszem nem kell bemutatni senkinek Ryan Patterson vezette formációt aki már jegyzett egy éss mást korábban (pl: the Enkindels, Automatic) vagy öcsével Evannal (pl: the National Acrobat) és Rob Pennington (pl: Black Cross aka Black Widows, Black God).


Lagwagon – Putting music in its place (Fat Wreck, 2011)
2011. december 28. szerda

Összefoglalva azt mondom, a rajongóknak biztos megér pár hallgatást mindegyik újrakiadott album, arról nem is beszélve, hogy eredetiben megvásárolva tényleg tele van pakolva nyalánkságokkal mindegyik.


Összes bemutató

A.N.S.
2013. január 12. szombat

Oi oi. Még jó néhány éve össze akartam hozni egy punk fanzine-t. Persze semmi nem lett belőle, de maradt pár jobban sikerült interjú és mivel a portál fórumon kívül eső szekcióját átlengi az apátia bűze, ezért felvetettem Ócsi cimbimnek, hogy mi lenne, ha felraknánk párat, csak hogy legyen valami. Itt az első beszélgetés az amerikai illetőségű gördeszka-buzi A.N.S. zenekarral. Nagyon jó kis zene.


Krumpliczukor interjú
2010. június 20. vasárnap

A nemrégiben megjelent Holoszkóp című albumról faggattam a szegedi illetőségű Krumpliczukor zenekart.


Joey Cape / Tony Sly interjú
2010. március 6. szombat

Ez az interjú 2010. február 24-i, bécsi koncert előtt készült. Mindkét interjúalany elég jókedvűnek tűnt, ami talán részben összefügg azzal, hogy már az öltözőben elkezdtek \"melegíteni\" a koncertre. Tony is készségesen válaszolt, de Joey-t meg alig lehetett lelőni. Néha az interjú inkább beszélgetésbe ment át – kettejük között. Így persze most is egy szerkesztett verziót olvashattok.


Összes interjú