Punk Portál - 2024. április 19.





 

2003. IV. 10. - Kultiplex - Csizmáskandúr, Böiler


Írta: Dan
Feltöltötte: Dan
Ekkor: 2003. ápr. 11. péntek - 15:11

SKA!Az úgy kezdődött, hogy reggel 6-ra mentem a Kultiplexbe, hogy megcsináljuk a Csipariadó című remek rádióműsorunkat. Ez itt most a reklám helye, hallgassa mindenki kéthetente csütörtökön reggel 6-tól 7-ig! Jó kis műsor volt, utána húzás haza, suli, ilyenek, majd este vissza a Kultiplexbe...

Nagyon jól megcsinálták a helyet, én még a régi állapotában is láttam. Éjjel-nappal nyitva van, szóval bármikor be lehet nézni. A közönség nem a megszokott volt, a hely (gondolom) törzsközönsége is megjelent, nekem úgy tűnt, hogy ez a biciklisfutárok találkozóhelye is, sokan voltak. A piaárak elég durvák, de hát ez egy igényes hely. Van csocsó, meg minden, aminek lennie kell.

CsimáskandúrA koncertek a moziban voltak, a székek persze ki voltak szedve. A hangzás szerintem teljesen rendben volt, van rendes technika. Kb. 10 körül kezdett a Csizmáskandúr. Tényleg nem ártana már, ha játszanának más számokat is, mert mindig tök ugyanazok mennek, ráadásul többször eltaláltam, melyik szám következik, pedig nem is láttam a playlistet. :)Csizmáskandúr Mindegy, ennek ellenére persze nagyon jó hangulatú buli volt, a ska emberek táncoltak ezerrel, és a kevésbé ska arcokat is megmozgatta a zene. Azért remélem, legközelebb már a zenekar is Bonaqua-t fog énekelni Tequila helyett, mert soha nem tudjuk túlkiabálni a közönség tudatlanabbik felét, aki még nem tudja a sXe verziót. A Skanking görcsöt most Betty énekelte, ez asszem újdonság. A számokban néhol egyébként voltak kis változtatások, újítások.

BölierBöilerA másik fellépő a Böiler volt. Asszem már írtam, nekem nem tetszik annyira a zenéjük. Jól nyomják, király ez a street-es hangzás, de engem nem mozgat meg. :) Pár szám után szakadt egy húr is. Néhány számot hallgattam csak meg, az látszott, hogy a közönségből sokaknak tetszett ez a buli is.

A koncertek után hajnalig ska-reggae disco volt szép fényekkel, filmvetítéssel, Lipi performance-szal. Táncoltunk, aztán hazamentünk. :)

További fotók: