Punk Portál - 2024. április 19.





 

2002.03.06. Marco Polo Club


Írta: Gontar
Feltöltötte: Gontar
Ekkor: 2003. már. 10. hétfõ - 16:33

Üdv emberek.
Na, írok egy rövidke beszámolót a tegnapi Marco Polo-s buliról.

Fél 7re mentem le Carma Pointba, Kutyával megbeszélt találkára. Na, ő még nem volt ott, csak Podravkát találtam, vele beszélgettem, közben fogyasztottam 1 pohár őszibarack levet. Kutya 19.45kor esett be, így rögtön indultunk is át a helyre. 20:10 körül értünk le, s épp időben, mert már kezdett a Pillanatnyi Felindulás.. Nem rossz, ahogy játszanak, csak kicsit még pontatlanok, meg a feldolgozásokat is elrontották. De jó hangulatot csináltak. Játszották a saját számaikat, meg a szokásos sok feldolgozást: Green Day, Offspring, mindezt 45 percben. Egy pár ember ugrált rájuk, de a metálos arcokat nem nagyon mozgatta meg.

Utánuk kicsit hosszabb átpakolás, s jött az Angelus. Pont úgy voltak kifestve, ahogy a honlapjukon a képeken látható. Az emberek nagy része miattuk jött, jól megtelt a kis terem, alig lehetett mozdulni. Sok ember a szövegeket is ismerte, én csak az oldalon lévő egy számot hallottam. Abból ítélve nem számítottam sok jóra, de élőben sokkal jobb volt. Sokféle metál stílus van keverve a zenében, de a black a meghatározóbb. Ők is kb. 45 percet játszottak, sok saját számot, meg pár feldolgozást, pl. System of a Down-tól a Sugar-t, meg Ignite-tól a Place called home-ot. Nekem tetszett, mert én kedvelem ezt a stílust is. Ők voltak a főzenekar, ők szervezték a bulit.

Utánuk játszott az Ex Costa, ami miatt mentem.
Ők hamar átpakoltak, s kezdték is a koncit, mert csak 30 percük maradt. Gitáron egy srác játszott, akit Robertának kereszteltek el. :-) Kipu mini farmerszoknyáját kidekorálták, s abban játszott. Hátulján egy „Lány vagyok” felirat, és egy kéznyom, ami Ócsi kézlenyomata volt. Előre egy női nemi szervet utánzó rajzocska került. Ezt a ruhadarabot a koncert felénél levette, s boxerben gitározott tovább. Bár csak egy hete volt betanulni a számokat, egész jól ment neki. Bár a szólókban sokat rontott. Az emberek nagy része lelépett, de azért maradtak páran meghallgatni őket is. Bár kevés idejük volt, Kalóz és Kipu szakított időt a sok hülye beszólásra. A szokásos számokat játszották, a demóról, meg a feldolgozásokat, és egy számot, ami azért nem került fel a demóra, mert sok a ritmusváltás benne, s nem tudták a stúdióban feljátszani. Jó hangulatú volt az egész buli, megérte lemenni.

A vége után még vártunk kicsit, míg Kipu hazavitte pár cuccát, utána vissza Karma Pointba italozni. A hely hamar kiürült egyébként, mert valami szülinapi bulinak lett lefoglalva.
Most jártam másodszor Marco Poloban, nekem nem tetszik a hely. A hangzás nem rossz, de nagyon drága az ital.

Na, ez volt az első hivatalos beszámolóm, remélem jó lett. :-)
Üdv
Gontar