Punk Portál - 2024. április 19.





 

2005. II. 24. Asylum - The Snobs, Kernel Panic, Omladozó Homlokzat, Szamizdat


Írta: Gontar
Feltöltötte: Gontar
Ekkor: 2005. feb. 27. vasárnap - 16:24

Na, kicsit megkésve beszámolok a csütörtök este megesett koncertről.

Az Asylum nevű pincehelységben tartották a koncertet. A szervező azt mondta, hogy ez volt az első ilyen buli ott. A hely maga hasonlít a Rocktogonhoz, csak valamivel kisebb. Mikor leértünk már csomó ember volt lent, de a koncertek csúszva kezdődtek. Így egyik zenekar sem játszott valami sokat.

Az első az Omladozó Homlokzat nevű zenekar volt. Ebben a fórumos jo-ska 2tone nevű egyén szerepel. Nem nagyon néztem őket. Csak kintről hallgattam. Ilyen egyszerű punk zenének tűnt, a szövegek is hasonlóak voltak.

A második a Szamizdat volt. Erre egyáltalán nem figyeltem, mert tortáztunk közben. A Kernel Panic énekesének, Kalóznak volt a születésnapja, meg másnap a basszerosnak, Pantnak. A dobos húga és barátai készítettek egy nagy tortát, azt falatoztuk jó sokan.

Ezek után a Kernel Panic zenekar állt színpadra. A cuccok nem szóltak valami jól, de azért élvezetes koncertet adtak. A közönségben is jó volt a hangulat. Az új cd-jük is most került bemutatásra. Sajnos nem játszottak valami sokat.

Utánuk, zárásként a The Snobs következett. Sajnos a hangzás nem javult itt sem, az éneket alig lehetett hallani, meg recsegett, gerjedt is. Szokásos, nagyon jó koncertet adtak, bár ők sem tudtak sokat játszani sajnos, mert 10kor be kellett fejezni a koncerteket. A hely maga 11kor zárt. Addig eltársalogtunk, iszogattunk. Utána meg páran elmentünk még kocsmázni, de az már nem ide tartozik.