Skater! menj vissza a 871-es beírásomhoz, nem napi pár sörröl volt szó, meg nem is igazán a sörről, látom erre kurvára ráakadtál. mindössze arról hogy nevetséges ez az önmegtartóztatás.
két lehetőség van, szerintem egyik sem túl jó:
1. igazából meginna egy sört, de mivel ikszes, nem teszi ezt meg. ez esetben a delikvens önmaga ellen lázad, ami persze lehet jó, csak én nem tudom elképzelni hogyan.
2. az illető nem szereti sem az alkoholt, sem a drogokat, sem a cigit (ez is tilos ugye?). ez érthető, de ebből szubkultúrát csinálni, ez olyan, mintha babfőzelék-utáló klubbot nyitnék.
(valamint az, hogy ehhez az elllentmondásos "életvitelhez" még külön zenekarok is tartoznak, az minimum abszurd)
bár a ominzózus bejegyzésben kérdőjel nem szerepelt, de jobban elolvasva, bár a véleményem nem takartam el, de inkább kíváncsiság volt a lényeg, hogy ennek mi értelme. erre mi van, jönnek az ősfórumozók nagy dirrel-durral, lekannázósoznak, lealkoholistáznak, leseggfejeznek (mikor az én monitoromról ők tünnek annak). persze lehet ebben a szobában heti két üvég sör már megbocsáthatatlan bűn, de miért, de miért, de miért? |
|
|