Brassknuckle: természetesen semmi bajom velük ha komolyan kérdezted.:) A down-szindrómásokra értettem, de azoknak a társasága is sokkal kellemesebb, mint Horst Fuchs barátunké eddigi aktivitása alapján.
Kedves Horst Fuchs: most már van egy kis alapom arra hogy mondjak valamit, elolvastam a hozzászólásaidat: egy igazi tahó kontár vagy. Összebeszélsz hetet-havat, 15 ember implikált véleményét egy ország színterének a véleménye gyanánt állítod be. Az értelmes kommunikációhoz közöd nem nagyon van, mert amire nem tudsz válaszolni, arra rákontrázol valami hihetetlenül színvonaltalan beszólással; hát ha te számítasz punknak....hova tűntek a punkok? Hát hova? Vagy neked a punk kizárólagosan a csónaklakk és a koponyás szegecs? Merthogy kinézet alapján ítélsz, az elég egyértelmű. Tudod mi az a hardcore zene? Mert ha igen, akkor miért olyan zenékkel/stílusokkal együtt említed, amelyeknek teljesen más a gyökerük? Én azt gondolom, hogy akár punkról, akár hc-ról van szó, minimális intelligencia legalábbis szükségeltetik hozzá. És az legkevésbé a cigányozásban meg a román vendégmunkásozásban, vagy mások családjának szídásában merül ki. Remélem kicsit elgondolkozol, és jobb belátásra bírsz. Mert azt még meg sem említettem, hogy ide jönni és szídni a straight edge-t mindenféle mögöttes tudás nélkül...tudod mit? Ha részeg vagy és nincsen jobb dolgod, feküdj be az ólba az ártány mellé. Az biztos szívesen veszi, és itt sem kell téged elküldeni a rock and roll óvodába. |