Naszóval!
Nem hiszem, hogy van jogotok pofázni, ha egy kurva érvvel nem vágtok vissza, aztán engem hívtok csapkolódónak. Csakhogy a kedvetekért kibontsam a dolgot: én nem szeretem a harcore embereket, hogy miért?
Újabban egyre több a kis sharper buzi, aki nyáladzik, hogy a skinhead szubkultúra, meg minden, hogy kifordult. Az hagyján mer' ezek a sharperek 95%-ban a punkból jönnek.
De felénk a hc-sek még a "csontfejű" társaiknál is úgymond feledékenyebbek a szubkultúrát illetően. A kibaszott büszkeség, az zavar engem, nálunk a punk, meg a harcore kettészakadt. Sőt inkább úgy mondom, vannak akik a brit, vannak akik az amerikai zenét szopják be, stílustól függetlenül. Hogy mi ezzel a baj, ezek a seggfejek mindig mondják, hogy milyen igénytelen zenéket hallgatunk, meg milyen primitív ilyen ?clay? punknak lenni. Aztán meg a futószalag Millencolin-punk cseppet sem primitív... ÁÁÁ...
Na meg a hardcore, a zenét többféleképpen is meg lehet közelíteni: művészeti oldaláról, társadalmi indíttatásáról, dallamvilágáról stb. De a zene nem verseny bazmeg, mint az ilyen hardcore-crust-grind-brutal-metal szaroknál, aminél hadd ne mondjam nincs igénytelenebb. Aztán meg van egy ilyen oldal hogy punkportál, és szó sincs punkról, mindenki hc-s, deszkás, reggae-s, skinhead, alternatív vagy pszihóbilis, mer' ezek micsoda alternatívák.
Hun vannak a pánkok? |
|
|