Annyit elmondhatok, hogy kb. 10 éve járok több-kevesebb rendszerességgel az említett boltba és mindig lelkesen támogatták az underground/amatőr kezdeményezéseket. Nem egyszer láttam őket lelkendezni egy Magyar Tarajon, vagy a Smafu gazdaságos borítón. bt, szerintem nem volt szerencséd és ennyi. Amikor említettem a pasasnak, hogy vannak még helyi lapok, meg úgy általában, látszott, hogy érdekli a dolog.
Lehet finnyáskodni, hogy füstölőszagú, stb. de ti tudtok jobb helyet itt Szegeden? Ez komolyan érdekelne, mert hasonló utakat járnék én is. Acélbunker már nincs a Mars térnél, számomra az volt egy ilyen bázis.
Az, hogy az internet milyen hatással van a nyomtatott fanzine-ekre egy elég bonyolult kérdés, de szerintem az egyértelmű, hogy a net már egy valós alternatívája a fanzine készítésnek, így sokan a kreatív energiájukat nem feltétlenül nyomtatott cuccokba ölik, hanem blogokba, webzine-okba, portálokba, stb.. Tőlünk is már számtalanszor megkérdezték, hogy miért nyomtatjuk ki a Panelt, miért nem netre nyomjuk fel? Vagy említhetném haveromat, aki a Vol. 10-t hajtja: nem jön össze nagyon a pénz a következő számra, ezért mi a triviális megoldás? Fel a netre... :( |
|
|