"Rend kell a világba...!" :)
Mivel elég sok "szemetet" feltöltöttem a fanzinok közé eddig a punkftp-re, valahogy ésszerűsíteni kellene a tárolásukat. Akit nem érdekelnek ilyen megfontolások, ugorja át ezt a pár sort; más nyugodtan röhöghet a precízkedésen; ha valakinek segítő meglátása van, örömmel veszem.
Tehát: azt fogom javasolni, hogy a fanzine mappán belül legyen 4-5-6 különböző tárgykörű almappa, úgy mint 1. anarchista lapok, 2. művészeti-kulturális lapok, 3. zenei lapok 4. szatirikus-humoros lapok (5. misztikus lapok , 6. perverziók), mert ez megkönnyítené a letöltéseket annak, aki pl. csak az elsősorban zenei lapokra kíváncsi, de az anarchistákra abszolút nem, vagy csak a poénra kihegyezett dolgokra kíváncs, az artwork-ökre nem. (Jogosan merülhet fel persze a kérdés, hogy mi a faszomnak pakoltam fel mail-artos cuccokat a punkftp-re, de hát az én kurva anyám, már bánom is, olyan kupi lett ott.)
Hülyeség így csoportosítani, vagy nagy hülyeség - mit gondoltok?
Elég az, ha az egyes lapoknak a számai kerülnek további alkönyvtárba? (Értsd: pl. a Genyo_Szivo_Disztoly mappába kerülne a digitalizált 11 szám, aki arra kiváncsi -> fanzine/gszd/ és nem a fanzine/-ben foglalná a helyet. Vagy csak engem zavar ilyesmi?
lehetne persze olyan diszkriminációt is :) hogy rögtön egy olyan választási lehetőség adódna, mint "az 1990-es évek lapjai" és "2000 utáni lapok", tudom, van ami a határon lenne, de ez is megkönnyíthetné, ha valakit csak a legfrissebb zinek érdekelnek.
köszi a tanácsokat, tippeket. |
|
|