Természetesen a egyik ex-Burzsoától kaptam cd-n, de nem a http://www.csordasdaniel.hu oldal gazdajától. (Na, mien bújtatott reklám?:) monnyuk a wan2-t nem olvastam sose, meg a vége felé már a wantedot se, annyira szar volt, de a képregények nem rosszak.
vizuális élmények szerelmeseinek a mai uploadban a SzArt 3 száma 1995-97-ből, és szintén a pécsi képzőművész ifjoncok kis példányszámban elkészült első Burzsoá-füzete (1996).
Lóbaszó nagy méret (az A5-ös oldalpárok 1,5 megásak), nemtom hogy szkenelték, se eszem se ingerenciám kicsinyíteni.
Oh, bocsi a múltkori pusziért a Garaboncziásnál, részeg voltam tudod ilyenkor mindig elvesztem a fejem!;) De azért azt a kinyitható kanapét, kinyithatnánk egyszer hátul..:D
téged kéne meginterjúzni inkább:
-Ábri te már régi motoros vagy, mi a véleményed azokról a a hardcore arcokról akik hirtelen átsiklanak ratyiba, mert túl sok indie-t nyomatnak?
Lehetne benne akár Justice inti is ilyen kérdéssel,hogy srácok szerintetek beveszik a srácok ezt a szart amit kiadtatok?Vállalhatatlan zene vállalhatatlan zine!
Hát remélem azt azért valahogy meglehet oldani,hogy engem kiretusáltok a képről mert nincs kedvem ilyen vállalhatatlan trendi modern antikapitalista átszellemült világmegváltó fanzinben szerepelni!Számomra ez megalázó lenne!