ehehehehe ha jól főzöl, akkor simán! de előre szólok, viszem a kutyámat, négy macskát, egy akváriumot, egy teknősbékát és egyén szépségeket is!
én meg megyek lassan szunyálni, jóccakát!
Annál még én is jobbat főzök...Na még valami???:)
Káros szenvedély nem baj... ezt még elviselem, főleg ha egy ilyen kedves stb. nő... (már írtam, ld. lent)
Jó, mosogatni angyon ritkán szoktam, de rá lehet venni:)) Állítólag elég jó hát+talpmasszázsokat szoktam adni, de szerintem kicsit unalmas dolog... ritkán de azért kivételezek 1-2 emberrel:))
vuhuhúúú, rendicsek! nagyon akaratos vagyok, úgyhogy mosogatni is fogsz (ehehehe), széthagyom a szennyest, nem tudok főzni, tudtommal nem horkolok de rugdosok álmomban, igénylem a mindennapos hátmasszázst, és szenilis vagyok de nagyon:)))
Rajtam ne múljon...:)))
Most elmondom, főzök-mosok-takarítok, de mosogatni nagyon nem szeretek. Nem horkolok és ágyba hozom a reggelit. Nem hagyom szét a szennyes cuccokat, kivétel a zokni. Az üres tejesdobozt pedig nem rakom vissza a hűtőbe
nahh, még nem is láttál (bár a csinos kétségtelenül tökkkéletesen helytálló), a kedvest meg sok emberre lehet mondani, rám egészen biztosan nem:)))) úgyhogy elölről: gyerünk, tessék oltani!