Keves Mindenki!
Mivel a por-tál másik oldalán elköszöntem, ( miként azt írtam: ezúttal
valóban végleg) így illőnek érzem, hogy itt is ugyanazt tegyem. Próbáltam ezt-azt megírni, de látnom kell: kevés sikerrel, mivel egyrészt képtelenség 1 ujjal regényeket bepötyögtetni ide, és a címszavakból (a meditácios objektumokból) a lényeget kevesen hámozták ki, de ez szerintem nem
a véletlen számlájára irandó, hanem a kisdedóvótól egyetemig szajkózott
ferdítéseknek, hazugságoknak, satöbbi hasonlónak "köszönhető."
Ha csak néhány akad, aki majd az itt felsorolt könyvekbe belelapoz,
aki a magyarság eredetével, őstörténetével foglalkozó honlapokra (MAGtudin, Pilis-rejtély, Dobogó,stb.) ellátogat, én már akkor is elégedett leszek, és címkézheti akárki baromságnak, másnak azokat amiket írtam, bizonyára olyan is lesz,(és ez a lényeg) aki majd nem veszi készpénznek
például azt, hogy: "a magyar szavak 70 százaléka szláv eredetű." Ezt egyébként egy mára már nyugálományba vonult megyei múzeumigazgató és rómaikoros régész mondata nekem, miután Irán tamana térképét nézve a monitoromon, magyar megyékben gondolkodott, arra a "költi" kérdésemre, hogy: szerinted hol lehet ez...? A múzemumi tárlat-
vezetőnk régészeti füzetkéjében hazánkkal kapcsolatban ez áll: "A hun
megszállók..." A két régész aki a kiadványat írta pár éve végzett az egyete-men.... Persze olyasmi, hogy római megszállás, a kiadványban nincs... !!!!
"Az igazság szabaddá tesz...", mondta Jézus, és az igazság többek között az, hogy római megszállás volt, és hun=magyar, tehát hun megszállás,
nem volt és nem is lehetett soha, miként "honfoglalás" sem, mivel Krónikáik következetesen hazajövelt említenek, mivel az őshaza nem egy jégtábla,hanem a Kárpát-medence volt, ide tért vissza Hunor népe a víz- özön után, az itteniek üzenetére, hogy megfelelő a hazatérérésare az idő, (TarihiÜngürüsz = Magyarok története) és ide tért vissza Attila, Árpád...
Miként már írtam: múlt, jelen, jövő: egyik a másik nélkül futóhomokra
épített ház. "Vedd el múltját, és azt tehehetsz vele amit akarsz..." Eme utóbbi idézet érvényes sajnos a magyarságra ma is, de hiszem és vallom: az igazságra fény derül előbb-utóbb, miként a mítosz őrizte Trója is napvilágra került, bár "tudományos" körökben bolondnak monták
a régészt aki az ásatásba kezdett, aki a mesebeszédnek cimkézett
legendénak, mítosznak hitt. Búcsuzóul talán csak annyit: engem az "érted
és nem ellened haragszom" vezérel, ha haragnak nevezhető egyáltalán,
hogy mindennél fontosabb számomra az IGAZSÁG keresése, kimondása.
Mindenkinek minden jót kívánva, (kik futóbolondnak néznek azoknakis !)
hiszek: Magyarország feltámadásában! Üdv!
|
|
|