huhh, elég súlyos volt a pénteki koncert:)
én is sajnálom, hoyg Robi kilépett:( remélem, mielőbb találtok új gitárost és tudunk együtt koncertezni;)
na pá
Az eres lofasz mindenit.
Hirek a zenekar tajekarol: atmentunk drámenbézbe ha nem nezzuk a kornyikalast. Ugyanis kiszallt Ropcsi, immar tenyleg, nincs vele tobb koncertunk :-((
A tegnapi szegedi koncerten nagyon bebasztunk, Ocsa magassagaban lehanytam a leallosav mellett a fuvet.
Persze, vagom hogy ki vagy, meg ha el is ittam az osszes arcmemoriamat es ha amugyis reszeg voltam :-)
Majd gyere maskor is, mondjuk holnap lesz Ropcsival a legutolso koncertunk de majd akasztunk uj gityost aztan metal :-)
jó volt a 23-i koncert:)
legalábbis nekem nagyon bejött, persze ez volt az első kernel panicos koncertem.
ja amúgy kaloz, én vagyok az a lúzer gyerek, aki gratulált neked koncert után és ismersz is, bár múltkor eléggé részeg voltál, mondjuk én is:))
Nos! van talán egy msn, azon kicsit gyorsabban menne! 3-4 éve gitározom, 1 éve aktivan zenekarban is, szoval olyan tapasztalatom is van valamennyi, 2 koncim is volt, kettő lesz még májuisban..elvileg....minmdd1 ez nem ide tartozik...:)