LOÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLL LOLOLOLOLOLOLOLOLLL!
Ocsi erre varrjal gombot:
"Haladó (lány)gitárost ill billentyűst keresünk februártól induló funky-jazz zenekarba, heti 1-2 próba februártól. Legyenek zeneszerzési ambícióid, kreatíivitásodl. Eddig mindenki nagyon jó fej:o)
kipumalac@yahoo.co.uk "
Raul: nemtom, talan jovo 7en kedden? Mert holnap probalunk csak szamot akarunk irni, akkor meg nem jo ha ott van barki is rajtunk kivul.
Bettush: Most keszul a hanganyag, de az elozo fos miosegu demorol is lehuzhatol ket szamot. Meg egyszer atjotesz/atjohettek probara aztan jatsszuk a Blinket.
kaloz: van e nektek hanganyagotok? kiváncsi vagyok... eddig amin voltam koncerteteken , részeg voltam .. ezt jol megfogalmaztam.. szoval nem sokra emléxem. de blinkre én is kivi lennék nagyon..
Tenyleg, nincs kedvetek egyszer a dobos uriemberrel egyutt eljonni a probankra? Neki ugyis logok egy bizonyos videokazettaval. Meg meg tudjuk nektek akkor mutatni a felvetelt.
Az viszonylag hazai palya volt, jott a sok haver, ugy konnyu sokan mozogni.
Ennyire nem lehetett felismerni az M+M's-t?? Ezt nem mondom el Ropcsinak, kiterne a hitebol :-)
Koszi! Az a baj hogy a kozonseg nemcsak boglaron nem ismer minket de mashol sem, ezen a reakcion meg se lepodtem :-(
De orulok neki h netketk teccett, lattam Balazskat peldaul megmozgatta az M+m's.
ti is nagyon jók voltatok tegnap,komolyan!
de a boglári közönség még nem ismer,ezért annyira nem rajonganak a KPért. de ne féljetek,legközelebb már jobban fog nekik tetszeni!
és fel a fejjel,azért voltak ott,akiknek bejött :) (pl Balázska+én,stb)