ezt nem naon értem amit mondasz, de volt egy ijen, h nem azt irtam be, h www.kernelpanic.hu hanem csak simán kernelpanic.hu ww nélkül, azt nem voplt ijen oldal, pontosabban azt irta ki, h ez az oldal nincs feltöltve, azt nemtudtam h mivan...:)
Juupppiii! Milyen szerkesztoseggel, STHC Szerkeszto Urral :-) ?
Akkorrrrr hozzuk Vikiket, ugyis akar jonni mar megin. Vagy hozzuk Sebit, hatha van kedve jonni. Vagy nemmmtooommm. Vagy megkerdezek meg par embert, hatha sikerul neked/Zolinak (aki kapja marha alapon, vagy szendvics?) valami szingli nonemu egyent keriteni :-)
MEhetünk! beszéltem szerkesztőséggel, mehetünk szombat 14:00-kor játszunk 5 jegyet kapunk! tehát van egy szabad emberünk, mivel dalma nem jön most sem..!!!
Ehheheheee. 3 ora mulve sorra is kerulok, kb 4-5 ora mulva mar erett leszek es semmit nem tudok, szerencsere csak tori lesz. Ja ha kell valami magyarcucc, holnaptol tudok adni. Osztalytarsaimat en korrepetaltam, loal?
Pant ha hazaerek, akkor felhivom Szatyor Urat hogy akkor most mehetunk-e.
Ma napom sem tanulásról szolt, sajnos bár eddig elég sokat megtanultam már!!! pontosabban egy felet.....akkor márcsak 86.5 tételem van! juuuhhuuu! mingyá végzek de csak 8 napon belül kéne...:S szoval eddig ugy érzem magam hogy wáwáwáwáwáwáááááá