Mer lama vagy. Tenyleg rosszkor voltunk ott, de amugy ha eppen nem fogy el a debil kozgazosoknak koszonhetoen a hazisor, akkor 190 egy korso es finom. Istenem, hanyszor bebasztunk ott es milyen ocsmanyul :-)
Amugy Zoltania szivemcsucske, ezt hallgasd meg: Coheed and cambria - Junesong provision acoustic.
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
GECI 10-KOR KEZDŐDNEK, A KONCIK ÉS UTÁNA ROCK ZENÁK KIFULLADÁSIG
TE JÓ ÉG SAMU RÉSZEG LESZEK! MEG FOGOK HALLNI AZ ALKOHOLTÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TETSZIK EZ A HELY IGAZ NEM LÁTTAM MÉG VAZEG
HÉÉÉÉÉ, az a 19. szulinapom volt!!! A 18. sajnos felejtheto lett :-(
Olyan reszeg talan nem leszek, de igyekszem megkozeliteni azt a szintet, bar mondom, a piaaraktol fugg.
A golyatarsaimat izzitom vadul, bezony.
A héééét bééé!! Legkozelebb mar otthon kezdj hangolni :-)
Es valoban, pentek koncert, kurvajo lesz, en erzem. Csak remelem viszonylag turhetoek a piaarak mer ha nem turhetoek akkor mashol kell majd bebasznunk.
Jaaaaaa, aszittem mar sikerult szerkesztened valahonnan sajat erolkodot. De nem kell nagyon eroltetni, basszuscumot minden tovabbi nelkul tudunk vinni.
Ez sosem lesz próbaterembe..:) Ez haveré sajátja, az se bizti h kölcsönadja egy koncert ereéig, de pesze megértem ha nem adja oda, mivel nem csak én használnám, megértem h fél ha sok balfasz szétbassza....:) SZoval sztem meg sem kérdezem
:D