"nekem semmi bajom a zsidókkal,csak az,hogy egyszer kinyirták az Istenemet" "jó ez végülis elég nagy baj"
nekem semmi bajom veled, csak hogy nem vagy normalis es sajnos igy is fogsz meghalni
ez tudod miért van? én kérlek tudom. és ez nem titok. ugyanis a méltőságos meggyespite úr szereti beválogatni a zsidókat az ország irányításba (félre ne értse bárki is nekem semmi bajom a zsidókkal,csak az,hogy egyszer kinyirták az Istenemet.jó ez végülis elég nagy baj...)
szóval nézzétek csak meg az oktatási miniszter nevét.
magyar bálint. szép név igaz? és mielőtt ide került előtte a neve mayerhoffer bálint volt. tehát ezért van az,hogy felvételiken,érettségin(ami 2005-től lesz az emeltszintű) azon soksok zsidótörténelemmel kapcsolatos kérdés lesz.
A Nemzet Ellensége bemelegít a támadásra. Okunk van rettegni, szóljunk Erdő Pötyinek, hogy monnyon el még egy imát, mer az előző nem volt elég, legalább arra az egy órácskára vegye ki a kezét a gyerekek pelusából.
csak úgy végig néztem a topikot, aztán ez kurvára szemet szúrt. De csak úgy, mint kép, egyébként leszarom, hogy mennyire manipulátor, vagy nem.
Főleg, hogy mostanság ilyen "képes" faszságokkal szenvedek
Ez a kép nem kamu? nagyon olyan, mintha csak oda rakták volna, ilyen még én is tudok csinálni. Bár lehet, hogy csak a kép ilyen szar, de inkább hajlok a kamu felé.
Tetszik. Jó is, igaz is. De szerintem fölösleges arról beszélgetni, hogy a Biblia, az egyház és a keresztények jók-e vagy nem. Egyszerűen nem azok, és lehet próbálkozni megcáfolni.
Tudom, hogy nem szep dolog mas tollaval ekeskedni, de egy utolsot:
"Tengerjáró hajón utazik a zsidó rabbi, a katolikus lelkész és a református lelkész. Süllyed a hajó, mindenki rohan a mentőcsónakhoz. Ordít a rabbi: -Előbb a gyerekeket! A református lelkész a mentőcsónakok felé tolakodva visszaordít: -Basszátok meg a gyerekeket! Mire a katolikus pap: -Erre még van idő?"
Na megtalaltam. Egy masik Tilosos forumrol idezeke egy postot komment nelkul:
"A keresztény Biblia egy a végletekig bonyolított írásgyűjtemény, amelybe bárki bármit belemagyarázhat, és amelynek nevében eddig talán a legtöbb ember szenvedett a világon, és hosszú évszázadokra szellemi sötétségbe taszította az emberiséget, és erényt csinált a tudatlanságból."
Bazmeg milyen csodalatos talmudi szofordulatrol beszeltek???
A Talmud mint ahogy az osszes tobbi vallasi 'szentszoveg' is csak arra jo hogy a birka nep elott ha hoborog legyen mit olvasni meg legyen mibol predikalni, hogy ne lazadjon fol. Csak az a baj hogy ez volt par szaz evvel ezelott. A mai materialista tudomanyokkal es fizikai torvenyszerusegekkel atszott vilagunkban hogyan lehet meg barki is vallasos?!? Az meg hogy valaki nem csak vallasos, hanem meg az egyhazat is elismeri sot tamogatja azt = az en szememben a teljes sotetseggel es korlatoltsaggal.
Így is sok hülye van az országban, nem kell mégtöbb
neked teljesen igazad van, ezért a fentiek érdekében szólj a saját és a haverjaid szüleinek, hogy az elkövetkezendő százhúsz évre függesszék fel a szexuális érintkezés minden olyan formáját, melynek eredményeképpen olyan tökkelütött antiszociális kis rejszgépek jöhetnek létre, mint te.