Meghazudtolva magam közzéteszem a Punkportál egy jeles hozzászólójának legutóbbi sok hozzászólását. Ítéljétek meg, mekyik szól vitatémáról, és melyik nem más, mint személyeskedés:
1. Á, dehogyis. Tévedsz már megint.
2.Mikor mész a korrepetítorodhoz legközelebb? Elemezhetnétek szöveget innen is. (Csak önzetlenül segíteni akarok. Nem kell hálálkodni!)
"Megint olyat írsz, ami nem igaz. Vagy továbbra sem jó a szövegértésed. Ki beszél itt magáról?:)"
PDFG
3." Semmi köcsög magyarozás?"
Én soha nem beszéltem és beszélnék rólad úgy, ahogy te beszélsz magadról (lásd a fenti mondatot). Nincs benned önbecsülés?!
" A habzás szót is oly rég használtad..."
Nem azért, mert nem habzol, hanem mert ezt a szívességet is megteszed (lásd a fenti mondatot).
"egyre mélyebbre süllyedsz..:)"
Csak onnan lentről látod úgy. Ha HellRider lenéz is hozzád, attól még nem fog le is menni.
4.Címnek jobb lenne a "Charriere kilátástalan küzdelme az idegen kifejezésekkel" vagy "Mókázás és hiszti, avagy HellRider és Charriere szócsatája".
5."kompetencia problémákkal is küzdesz."
Tudom, hogy fájó pont ez, de attól tartok, ismét olyan idegen kifejezésekkel próbálkozol, amit nem ismersz.
Kompetencia probléma...?! Hogy jön ez ide vajon...?!
Írd már meg, csak hogy (valószínűleg) vicces magyarázatoddal is fokozzuk a jó hangulatot!
6.HellRider-nek nyilvánvalóan. Charriere-nek viszont, úgy tűnik, idegőrlő kínlódás. (a sztálini egyes szám harmadik személy - a.)
7. Örülök, ha nem okoz nehézséget megérteni valamit.
Ez több, mint fél-tucat. Tovább untam keresni, de szerintem épkézláb vélemény-nyilvánitás híján, bizonyára találtam volna továbbiakat is. Csak azért tettem, hogy felhívjam nemes vitapartnerünk figyelmét arra, hogy a sör a cimborám, ami bizony habzik, és jó lenne, ha nem másokat bántana (és ezennel ígérem, hogy befejezem az ő "bántását" is), hanem esetleg a témánál maradna.
|
|
|