régen volt itt hozzászólás... asszem most megmozgatom az embereket...
geci durva elköteléezett "harcosa" voltam a sXe-nek... de rájöttem vmire így huszonhat évesen..
kövezzetek meg, szarok rá...: a staight edge egy nagyon szép dolog, eszme, amit követni kell(enne), DE szvsz kb. olyan szinten van, mint a full alkoholizmus.. az életben a szélsőséáges irányzatoknak nagyon nics semmi értelme,, úgyhogy minden folyni fog a saját kis középrszerű menetében, mint ahogy ewddig is, akár akarjuk, akár nem. pár fecske nem csinál nyarat..,.,,
pár harcos HC arc nem fogja megváltani a világot. tisztelem őket és magamt is tiszteltem emiatt sokáig, de ma bebasztam- nem nagyon csak kicsit, ha most elkezdtelk fikázni, szarok rátok.(Ian is megaszotna, h a sXe nem azt jelenzti, hogy nem fog megenni egy sört sem a haverokkal.. szal nekem ne jöjjön senki azzal, h nem eszik konyakosmeggyet, mert alkohol van benne.. hülyeség...)
szal, amióta divat lett a punk és hc, azóta az a lázadó, aki normálisan néz ki, notm,álisan gondolkodik, etc. ) így van ez koncerteken is, lemegy asok HC,pun k arc, felöltöznek szépen trendi ruhaálkba és basznak az egészre....
ha arról van szó, h pár faszfejk náci szétbassza a társukat, inkább elsomfordálnak, gratulálok! és még tisztelet sem a kivételnek, mert aki ezek után hc/punk marad, az már csak egy kommersz semmi. sajnálom, ez van.
aheéyett hogy okoskodna itt mindenki, szednétek össze magatokat, basszátzok szét anácik, vagy még inkább a kis faxxopó diszkós tarajkos arcokat, akik asse tudják mi a punk és megvetik az egészet, mégis feltupírozott hajjal járnak...
de erről ennyit... felhígult az egész szarság, kész....
még egy számot küldök a végére: oi polloi: unite and win
(pedig sose voltam/leszek skin)
|
|
|