ezt a vágyadat majd a rendőröknek kéne tolmácsolni, mert pont ők csinálták ezt amikor én kintvoltam... konkrétan hazamenni próbáló embereket is szarrá vertek, fiút-lányt gyereket, kurvamindegy volt, mindenki a társadalom esküdt ellensége aki véletlenül épp a "tüntetők" közelében jár... :P tegnap egy ismerősömet (csaj) bevitték a yardra, mert kapucniban sétált át a Blahán, röhej... :D
Enforcer: áh, belőlem a büdös életben nem lesz tisztességes fiatal, legfeljebb diplomás tróger, a magyar poltikáról meg annyit, hogy szerintem se lehet komolyan venni, de lehet, hogy épp ez nem tetszik az embereknek nem? :)
zs_t: ez mind oké, én sem azt basztatom, aki nem kíváncsi az egészre, el akarja kerülni és szépen otthonmarad a seggén, jól teszi, csak akkor ez a réteg se basztassa azt, aki kimegy és igenis véleményt nyilvánít (és véleménynyilvánítás alatt nyilván nem a gyújtogatásokat meg épületek szétbaszását értem), ennyi.
na, én itt be is fejeztem szerintem, csak gondoltam legyen itt más vélemény is, mint a huligánokon való sápítozás meg megbotránkozás a csúnya gonosz rossz erőszakon. :) |