a felével egyetértek mégpedig azzal hogy a hc-hez nincsen semmi köze de szerintem ez a fajta zene teljesen olyan mint a Satanic surfers és az ha jól tudom hamisíthatatlan punk.egyébként az Andris hangja teljesen olyan és a stílusa mint a S S ben de nagyon profi és végre van Magyarországon egy olyan zenekar akinek csak azt tudom mondani hogy minden elismerésem.
kedves levi! köszi a véleményed, azt hiszem érdemes rajta elgondolkodni... majd igyekszünk a kedvedben járni és megpróbálunk valami hc-punk cuccot összehozni!
Biztos Te voltál az a srác az elsö sorban, aki részegen táncikált az Idorura, aztán ma reggel ezt elmesélték neked, ráébredtél arra, hogy mit tettél, és gyorsan jöttél leszolni a zenekart, hogy milyen szarok, mi?
Lehet hogy tudtok zenélni, de amit csináltok, annak semmi köze se a hc se a punk cuccokhoz. Egyszerűen rossz. Inkább alapítsatok valami PVC metal bandát. Ez nagyon rossz.
ANTI-PARÁDÉ
08.28. szombat 19h | Ingyenes!
Kék Yuk
THE IDORU | BLOOD IS FIRE | FALLEN INTO ASHES
NEW FIGHT | VELVET STAB | STEP ON IT | DARK CLOUDS | DIN-ADDICT
SELECTOR SAS
Micsoda csalódás fogja érni az ottani rajongókat, hogy Fellegi már nem lesz, és helyette csak Lacika megy... egy világ fog összeomlani a felkelő nap országának nő nemű lakóinál. Vagy mi.