szerintem senki nem kerdojelezi meg zenei hozzaerteset. nem is azert irtam en ide pl, mert az zavar, h mar nem vagyok a zenekar tagja, es majd most jol odamondok mindent. en dontottem igy, megbeszeltuk es megertem, h fontos neki h ebbol profitaljon. azt is megertem, h neki mar csak ez fontos...nem volt kulonosebb vita. erezheto volt a feszultseg mar regota. maskepp gondolkozunk, nem tudunk tovabb egyutt zenelni. ennyi.
bar azt nem tudom, h megeri-e 6 ev utan utkozben ugy hatarozni, h egy masik iranyba kellene haladni, es a celtudatossaga miatt szetrombolni egy mukodo dolgot, ami nyilvan nem egyik naprol a masikra tortent, hanem egy folyamat volt... ez majd eldol a kovetkezo idoszakban, h megerte-e, de en nem az az ember vagyok, akivel meg tudja valositani eziranyu celjait...
az indulatot belolem ez az interju es a sok ehhez hasonlo interju valtotta ki, amiket hozzateszem ugy irogat kb masfel eve, h mi nem is tudunk rola. nem szol nekunk, hogy interjuzni kellene, mert egyedul akarja megvalaszolni a kerdeseket, mert szerinte mi kevesek vagyunk az ilyesmihez. pedig az idoruban 5 ember zenel, nem pedig 1 a masik 4 meg csak haknizik. egyszer csak talalkozunk a neten ezekkel a nagyszeru iromanyokkal... tenyleg igy kell kineznie egy zenekari interjunak? megfejti a zeneipart, tanit es kamubolcsessegeket irogat. az egy dolog, h fikkantja a zenekartarsait, bar valoszinuleg ezzel mar az uj sracokat akarja propagalni, de ebbol is latszik, hogy o tenyleg azt hiszi, h csak miatta valt ez a zenekar azza ami...szoval itt vannak ezek a nagyon szepen megfogalmazott interjuk, amik szerintem sokkal inkabb szalkai tibor interjuk, mint idoru interjuk, mert 1 ember szemleleteirol van szo, arrol, hogy o hogyan latja a vilagot maga korul, nem pedig egy zenekar eleterol. a masik 4 ember, de 3 minimum, pedig otthon fogja a fejet, h mirol beszel ez az ember...az olvaso pedig eltorzult kepet kap egy zenekarrol, holott csak 1 ember agymeneseit olvasgatja.
ha barki megkerdezi, h mi a velemenyem ezekrol az interjukrol, azt mondom, h szerintem tobbnyire faszsag, es ugy erzem jogom van ezt mondani. ha barki elolvassa, joga van eldonteni, h szerinte faszsag-e vagy sem, megha nekik, vagy nekem sincs akkora zenei multam mint neki. lehetne a vilag legjobb zenesze, es akarmennyire is celtudatos, azt hiszem ezek a dolgok, es az ahogyan tevekenykedig ebben a zenekarban nincsenek a legnagyobb rendben. es ez masoknak is szemet szur..
mindig is nagy hatassal voltam ram ezek az iromanyok, kb masfel evvel ezelott mar majdnem otthagytam a zenekart, mert keptelen voltam es vagyok azonosulni a fellengzos mentalitasaval..lehet o a profi, en pedig a korlatolt amator... aztan egy ido utan mar el sem olvastam az interjukat, mert nem erdekelt. azert maradtam mindeddig a zenakarban, mert szerettem a szamokat amiket egyutt csinaltunk... |