én mondjuk nem nagyon szerettem az idorut sosem (az első kislemezt persze de), de megolvastam most ezt a kritikát is és a tiboru felhasználó írásait. az ilyen szövegeken, hogy "ha egy zenész szívvel zenél, nem pedig üzleti megfontolásból, akkor ő tesz a közönségért, nem pedig fordítva" meg "mindig húzódott egy érzelmes vonal a zenekarban, ami azonban 2009. szeptember 19-én kihunyt András távozásával", na ezeken én bevallom harsányan felkacagtam. elhiszem, hogy a tinilány szereti a bandit, meg minden, de ez a sértett, felnőttek világát meg nem értő (oder ignoráló) hozzáállás egyszerűen mindig megmosolyogtat. sőt az a durva, hogy többnyire elfogadom, amiket tiboru ír. valószínűleg azért lehet ez (belégondolván), mert én is egy pénzéhes köcsög vagyok, aki gyűlöli a pánkot.
egyébként rollinsnak van egy faszajó szövege, már nem is tudom, melyik spoken word lemezén, amikor támadják, hogy kiáll a meleg házasság mellett. valahogy így hangzik a replika: "egyesek valamiért azt gondolják, hogy egy férfi csak abban az esetben közelíthet egy másik férfi ánusza felé, ha semmibe veszi az alkotmányt, gyűlöli istent és el akarja pusztítani az amerikai egyesült államokat" - ezt a régebbi aranyér műtétes írás (zseniális) kapcsán még stílusos idézetnek is érzem. |
|
|