ne matyi félre érted a helyzeted nekem a legfontosabb te boldog légy (vagy csak a lelkiismeretemre akarsz hatni) nyítotam egy új topicot keresek: barátnőt és képzeld módósították társkeresőre hát a pöcsöm kivan matyi mennem kel mert kiderült szilencium van egy órája .este lesz előadás az aidsről mejd megírom hogy teszett
ne matyi félre érted a helyzeted nekem a legfontosabb te boldog légy (vagy csak a lelkiismeretemre akarsz hatni) nyítotam egy új topicot keresek: barátnőt és képzeld módósították társkeresőre hát a pöcsöm kivan matyi mennem kel mert kiderült szilencium van egy órája .este lesz előadás az aidsről mejd megírom hogy teszett
orsi az igaz kis fütyi és fekete és anyira hogy még a pupilája se látszik és hogy egyen a fene pénteken mentünk haza mellete ültem a buszon halgatunk zenét (a mókás faszcsapdát meg mit a halál tudja nem azt figyeltem) és most már fülzsír tesvérek letünk a fülese által de szép passzív mondat volt
neked meg mátyás
ne magyarázz Asszed szinpadon van de én úgy örülük hogy beszélgethetünk nem is érdekel mennyi energiát pazrlok a lényeg a kommunikáció pusztuljon minden ami élő háháháhhháááá
mátyás azt fullra elfelejteheted ki véresztetem a kis csajt mert én szertek belé (de azt se hagyom hogy a tiéd legyen hogy miért csak) szenvedni fog csak én tudom ki jön be neki és nem mi hanem a Szilveszter barátod tudod akit úgy szeretsz
irtam neked ímélt nem?
vagy de? vagy mivan? ennyire hülye vagyok.áááá
szerintem írtam ímélt. egy rövidet
azt a vendégkönyvet meg én csináltam félig.jóhogy jó :D
ja.bocsi. most látom irtál megin
bocs h nem nézek percenként ímélt... meg tudsz bocsájtani? remélem életbe maradok.ja nem is.meg akarok halni.mer az olyan menő dolog.
nah mennem kell.
anrch-dark-power-nukler-pank-metal zolikával holnap ugyis találkozok suliba
aztán meg majd holnap jövök.
ja mégvalami számomra fontos. ha Junkiee jön idefele üdvözlöm :)
halihó. ilyen szürke fórumot. bár szerintem a dél balatoni pokepunk elég szines.
télleg. olyan szar hely fonyód. még egy pikachus matricát se tudtam venni... milyen szar már.
most csinálom "át" a fórumot a honlapon. remélem jó lesz.
Matyi neked meg köszi a CD-t.
majd ha megnövök meghálálom
nem csak a punk.supergamez.hu, de nemtom, hogy miért, de most már tudok ott is fórumozni, de jó
a punkportál eddig is bejött, csak az nem
megkérdeztem a számtechtanárt ő sem tudta, hogy miért nem jött be arról semmi
azt hittem nem kell újra regisztrálni, meg újra megnyitni a topikokat, nem baj, furcsa ez az új fórum, de remélem jó lesz
remélem megy majd a suliból is, mert ott le van tiltva az összes supergamezos cucc