tesom nem. mer má többször probálta. de ha nektek nem megy akkor másnem téli szünetbe kigazdálkodom valahogy..csak msto nagyon soakt neteztem és adatforgalom korláttal elég szar igy tudod...
jo nekem mind1. feltölthetitek ami hiányzik. csak akkor mondjuk 192K be tömöritsétek. meg irjátok be a cimet meg ilyeneket mint én :)
meg kb olyasmi fájlnevet mint a másik kettönek. bár az mindegy oylanra csinálom a linket.csak akro egyforma lenen legalább
hallgattad szerinted?nem figyeltél.kábelarc!erősebbek vagyunk mint valaha csak letiltottam amatyit mert csunyát mondott!ha van időd találkozzunk próba előtt toljál egy smst most itt vagyok pesten.
Dr Doki! annál tökösebb gyerek vagy ugyis minek mész má a Matyi nyílatkozott a tv-nek is te csak aszisztálni fogsz .csak az igazi MEGASZTÁR Mátyás fog dumálni és különben is örülj hogy elhivott. egy előnye van nem fogják látni hogy kopaszodsz :) háháháh
dr baromffynak szólíts doki meghalt mot a durva macsó 177cm 70kg tömör izom dr (merthogy intelligens)baromffy (merthogy macsó)él most megölte dokit! : ))