Lenne egy ket keresetlen szavam...
Clash: teged emel az ki az allatvilagbol hogy tudsz dolgozni, engem az emel ki, hogy tudok gondolkodni, es egyutt erezni (nem csak az osztoneimet kovetni)
a segelyekrol valo velemenyedet meg szivesen meghallgatnam a kovetkezo fikcionalis szitu lezajlasa kozben:
muterodat lebasznank a roma csoves lazadas kozepebe szlovakiaban valahol, es amikor a hetedik duhot roma kurja seggbe gombas turos fasszal ugy hogy repedezik szet a vegbele... na ekozben szivesen hallgatnam meg a velemenyedet a hajlektalanok segelyezeserol...
van egy nagyon alapveto dolog "don't shit where you eat".. ahhoz szerintem a70-es intelligencia hanyados szuksegeletetik ennek a dolognak a megertese...
bigblack (#122): kizart hogy ez a csoves clash city rocker itt lakna a kettoben.. ilyen hulyeknek nem adnak engedelyt a bekoltozesre...
egyebb irant hala istennek nem clash city lofasznak a dontese, hogy kiket tamogatunk es kiket nem, ugy hogy kar ezzel foglalkozni.. viszont a csoves veroktol behanyok, ugy hogy jobb ha nem kerulsz a szemem ele, mert letepem a fejed es beleszarok a torkodba.. ugyanis vannak csovesek akik azert kerultek az utcara mert flegmak, viszont vannak akik sokkal tehetsegesebbek ugyesebbek tanultabbak es intelligensebbek (es sokkal inkabb emberek) mint te valaha leszel, csak egyszeruen PECHUK volt es igy kotottek ki (nem egy nagy szazalek az biztos, de van ilyen is boven) es ha te az ilyet van keped megrugodosni, akkor egy goreny vagy...
egyebb irant vannak csovesek akik nem pialnak.. le lehet vagni roluk, azoknak szivesen adok penzt.. en altalaban kocsival jarok igy ugy szoktam osztogatni, es azoknak akikrol tudom, meg mar mondjuk 4-5 eve ugyan ott allnak es azoknak akik nem csak a csucsforgalomban vannak ott, hanem keso estig ott varnak jozanon, ameddig be nem alszanak hogy kapjanak egy kis penzt, vagy az aki amikor az en pofam eg, mert szoszerint 3-4 ft aprot adok azt mondja, hogy ez is penz ezert is halas, az az en empatiamat es segitsegemet megerdemli es azon szivesen segitek... en sem adom oda jo lelkiismerettel olyannak a penzem aki tudom hogy be fog baszni belole, de ezt sajna nem mindig lehet kiszurni...
|
|
|