Hozzám a Keletiben jött oda minden egyes alkalommal,mikor jegyet veszek az automatánál egy félszemű fiatalabb csöves gyerek és pénzt kért ide meg oda utazni. 2X eljátszotta velem, adtam neki 1-1 százast, harmadszorra mondtam, h megveszem neki a jegyet, mert csak a kártyám volt nálam. Aszondta az nem jó, erre elhajtottam a kurva annyába, valamint árkérdeztem, miért nem sikerült még mindig összegyűjteni a vonatra való pénzt lassan 1 hónapja. Aztán valamit motyogott és eldzsalt.
Szintén keletinél, békáfau jegypénztárnál áll a fedél nélküllel két koszos büdös undorettó, azt mikor kapom a visszajárót,gyorsan bedobom a pénzárcámba,és sietnék el,de elém áll az egyik, hogy adjak már egy kis lóvét. Na mondom odaadom neki a visszajárót,erre stíröli a tárcám és iet szól h jaj,adjon már még, hát látom hogy van ott több is...az ieneket fel kéne rúgni a picsába.
Volt,amikor szintén fedél nélküllel jött oda egy másik,,mondom jó kedvem van,adok 1 200ast,adja ide az újságot. Aszongya, hogy jaaaj hát ez az utolsó darab, ne vegyem el tőle. Mondom akkor nincs pénz, ennyi. Kurva anyját. Persze terjesztői igazolvány semmi.
Tatán is történt hogy egy viszonylag ápoltabb, nem büdös stb. kinézetű fiatal srác jött koldulni tőlem a főutcán, és mondja hogy kajára kéne pénz. -Na jóvan, akkor elmegyünk ide a sparba,veszek magának kenyeret felvágottat,megfelel? -Nem. -Nem? Akkor viszlát.
Vicces volt mikor mentem valahova vmeik nap asszem szerdán a keletinél,és az aluljáróban tanyázó csöves öregasszony (aki mindig bagózik) vonyított éppen valami fostos kis dalocskát. Mikor észrevett, olyan ordenáré hangosan folytatta ahogy bírta,majd mikor felértem a lépcsőn, megint lehalkult. Mondjuk jól kiröhögtem állítólag.
|
|
|