Visszatérve a topic témájára a következő történt velem a 7en: a metro mozgólépcsőjén kilopta egy fiatal kis csajszi a barátnőm pénztárcáját, de az észrevette, jhátrafordult, és visszavette a csajtól. Persze ő kis mimóza létére örült, hogy megvan a tálca, de én a csaj után eredtem. El is kaptam a Keleti peronján, és elkezdtünk verekedni. Mégse futhasson úgy el büntetlenül... Persze közben abban reménykedtem, hogy odajönnek a zsaruk, akik ott álltak mellettünk, és átadhatom nekik a tolvajkiscsajt. Nem így történt. A zsaruk pár méterről szórakozottan végignézték a körmözést és hajtépést, és tudjátok ki szedte le rólam a lánygyereket? Egy tök jó fej csövi! Sőt, miután én újra neki akartam rontani a kis kurvának, a csövi választott szét minket. Ő már tudta, hogy a lopás miatt vertem a csajt, mert hallotta az üvöltéseimből. És mi volt még? Miután elengedtük egymást a csajjal, és elment, nagy kényelmesen odasétáltak a zsernyákok, és elkérték a személyimet. Mondanom se kell, hogy jobban leüvöltöttem a fejüket, mint a csajnak. A csövi pedig végig az én pártomat fogta a zsaruk előtt is. De persze a fakabátok még arra sem vették a fáradságot, hogy a csaj személyleírását elkérjék, nemhogy utánnamenjenek.... És nagyon hálás vagyok annak az aranyos, furcsa sipkás csövesnek!
Mi a konklúzió?Hogy senkit nem itélhetsz meg azért, mert nincs lakása,vagy nem full extrás a ruhatára, netán nincs is neki....
Ja: A.C.A.B. |
|
|