Szerintem is vannak és voltak értékes dolgok ezen az irányzaton belül is. Mondjuk az Embracet vagy a Rites of Springet aligha lehet egy lapon említeni a The Used vagy My Chemical Romance féle majomkodással.
Mondjuk az a link amit Kalóz beszúrt az #553-ba, például egész jó.
Szerintem fogalmatok nincs arrol, hogy mi az az emo. Volt errol egy fasza oldal, ahol minden szepen le volt irva, de mar nemtom hol van. Az biztos, hogy nem a Falcongate...
Nézz meg egy elliott koncertet , aztán mondd el hogy mi köze van a punk rockhoz.. sajnos én voltam olyan balga hogy letöltöttem egy koncertjüket.. és hát végig is néztem.. nem kellet volna..
Volt szerencsém My Chemical Romance koncerten is lenni (ugyebár ez emo?) Na hát ennél pozerebb külsöségekre menő bandát nem sokat láttam..
ez ahozzászólás elég viccesre & értelmetlenné sikeredett...az emonak pedig tényleg semmi köze a punkhoz, inkább a könnyebb-emészthetőbb rockzenei irányzatok közé tartozik
hát némi köze azért van a punk-rockhoz
az hogy divat?ez ugyan olyan hogy volt amikor a punk futott és arra mondták hogy divat.....ha divat lesz jövöre punknk lenni azt is lefogod szarozni?:)
Nem kell fejlődnöd csak ne legyenek előitéleteid! Annyi az egész hogy nem szereted az emo zenét és kész! Attól még aki szereti nem biztos hogy buzi vagy szar ember! Te is más zenét szeretsz meg más ember is szeret valamit és kész!
Attól még hogy valaki szereti az emo-t is attól mér buzi? Ne legyenek előitéleteid,csak azért mert fingod sincs az egészről még nem kell egyből fikázni!