szerinte ti keveritek az emo zenét ezekkel a sablonos emocore szarságokkal, mint pl used avgy my chemical romance vagy akármi hasonló. sztem nem ugyanaz a kettő.
sztem hülyeség arról beszélni, hogy őszinte vagy nem, azt honnan tudod te megállapitani? az hogy meg az érzelmeket indulatosan kell kifejteni, azt meg miért? azt hivják hardcore, vagy valami másnak, teljesen mindegy. azt megintcsak nem értem mi köze van ennek az egésznek a nu metalhoz?
OK. Foglalkozzunk a zenével. Kurva szar a zene. Hiányzik belőle az indulat, az erő,a lendület, helyette én személy szerint csak őszintétlen, nyálas erőlködést látok. Ennyi. Szubjektív vélemény, nem fejteném ki most jobban mert mint említettem, nincsen túl sok erőm erről vitatkozni.
mivel tanulnom kéne, ezért én röviden kifejtem, hogy mi a bajom az ilyen zenékkel. egyrészt, hogy ilyen nagyon homi emberek vannak benne. másrészt meg a túlerőltetett érzelmesség visszataszító ebben a formában előadva, értem ezalatt a csak nu metál zenekarok által überelni tudott fantáziátlanságot. meg az egészről ordít az őszinteség hiánya. persze biztos vannak kivételek, de engem ez nem érdekel. :D
hát régebben meghallgattam pár ilyen emócionális jellegű zenét, de rájöttem, hogy baj van velük. mondjuk az új open hand album elég röfi. csakhát köze nincs az emóhoz.
figyelj már, itt nem a hajjal kéne foglalkozni, hanem a zenével, ki a faszt érdekel kinek milyen a haja? ja, gáz ez a sok homi kis köcsög, és akkor mi van?