Na figyelj Emokid:
1. Talán azért van hogy nem tetszik az embereknek az emo, mert ez egy punkportal; nem tudom ki hogy van vele, én vissazautasítom azokat az értékeket, amit a jelenlegi emo képvisel. Merthogy nem valósak és hazugak. Érzelmek? Vicc. CSak azt látom, hogy a lányok kurválkodnak, a fiúk meg kurvapecérkednek. Egy dolog hiányzik ebből valóban: az emóció, érzelem.
2. Te értékként fogod fel, hogy kit hogy kedvelnek a lányok; ezt nagyon kihangsúlyozod, szinte irányadóként. Tehát itt igencsak nagy értékrendbeli különbségek vannak. Az emoban mindig is megfigyeltem, hogy magánügyi dolgokat emel fel közüggyé és kardoskodik mellettük. Belső értékek, amik szerintem pl. alapok, eleve nem kéne hogy itt vitaalapot képezzenek. Ez punkportál, nem magánéleti vájkáló.
3. Eleve nem értem, hogy mit keres itt emo topik. Egy kizárólag külsőségekre menő, jelenleg pop kultúrának mondtható semmitmondó ripacskodó stílusnak tényleg érthetetlen hogy miért van topikja. Mellesleg megmondom, hogy aki manapság kilóg a sorból ,az pont attól lóg ki, mert kiröhögi ezeket a nevetséges öltözködési sablonokat. |
|
|