De akkor rugjunk már ki pár facsemetét, meg hallgassunk exploitedet, aztán magyarázzuk meg a hollandoknak hogy hol van amszterdam a szerbeknek meg hogy mi az a bombázás, aztán verjünk meg pár sztrét edzset, és én viszem a hajlakkot hogy belöjjük a tarajam!
És még mindig szerintem rossz embernek akarsz magyarázni a rudeboy mozgalomrol öcsisajt, miota az eszemet tudom ska zenekarba játszom, játszottam, és föleg ska és oi zenéket hallgattam, bár nekem egy minor threat alap.. tudod biztos elithácés vagyok :D
Én máshogy tudom.. hmm a nácikat tényleg nem kellett belekevernem, elcsúsztam kb 10 évet. HA hazajöttem, tovább folytatom, most muszály aludni. Jamaikai fiatalok 60-70 és évek,ben a modokkal együtt raggie és ska zenét hallgattak, belőlük alakultak 70-től a skinheadek, antifasiszták.
na jóéjt húzok mert öcsi megöl
Már most tévedsz öreg.. és jo embernek kezded el magyarázni
Amikor még a skinek jamaikai és nem yamaikai zenét hallgattak akkor az nem reggie és mégcsak nem is reggae volt, hanem ska, igen okostojás.. ugyanis a skabol fejlödött ki a föleg raszták által hallgatott reggae.. olyan hires ska elöadok mint a Skatalites, akik már a 60as évek elején elindultak vagy a korai bob marley, vagy emlithetném Peter Tosht. nem hiszem hogy ez neked bármit is mondd..
Nácigyülölet? Akkor még hol voltak nácik angliában? Tudod mikor alakult a National Front? ajajaj...
ezt úgy írtad, mintha nem értettél volna egyet. Skinhead családfa.. igen a yamaikai stílust ha jól emlékszem a rudeboyok vették fel, szerettek igénytelenül hordott öltönyben járni, és nácigyűlölők voltak, nekik volt szokásuk felhajtani a nadrágszárat, a skinhead kultúra tűlük vette fel ezt a szokást. és ők raggiet hallgattak még akkor.
Nem hallgatok HC zenét, és nem is érdekel. Oldschool punk és OI irányzaton követtem a zenét, és teszem mai napig, ne várd el, hogy ismerjem őket. Bár szívesen elolvasnám a munkásságait, mert a punk vonalon még nem hallottam róluk. Kérlek írd le, holnap vagy holnapután biztosan elolvasom.
Anno rengeteg zenekar adta meg az utat, aminek később köze nem volt az régihez. Nézd csak meg a rudeboyok zenéjét, ami a skinhead kultúrának alapja a modokkal együtt.. de nem jelenti azt, hogy a yamaikai raggie meg a ska az punk lenne, hiába egy tőről fakad a felfogás, mégha nagyon messziről is.
"straight edge banda olyan punk zenével" neharagudj, de ennél nagyobb faszságot még nemhalottam, történetesen hogy a Minor Threatről van szó, amiről szerintem fingod sincs, bazdmeg ez a zenekar kikövezte az utat rengeteg punk hc bandának, mert a hozzáálásuk példaérteékű még mais.
Jah hogy neked a punk az csak zenét jelent? Kár hogy semmi véleményetek. Olyan, mintha egy ovodás csürhének mondtam volna valamit, az egyik erre megrázná a fejét, és talán sikerül kihúznom belőle a véleményét, a többiek (ez esetben te) meg csak mögé áll, de semmi olyat nem mond, amivel tudná magyarázni a saját hozzáállását.
Most egyszerünek látnám ha szépen csendben elfelejtenéd ezt a az egész dolgot.MERT ez idáig a legnagyobb marhaság amit valaha topicon olvastam.Tényleg könyörgöm nagyon világtalan vagy.Tudtam,hogy vannak ilyen emberek de,hogy ennyire gagyi legyél.
Tedd meg. Vagy legalább az okot add meg, amin fennakadtál, vagy nem tudsz értelmezni, vagy csak egyszerűen amiről más a véleményed (korrekt esetben, egészséges embereknél a fórumon történő vita erről szól)
Nem azért vagyok. De a hcPunk a punk felfogást egy erőteljesebb, mélyebb és ütemesebb hangzásba viszi bele, nagyobb zenei tudással, mint a punk. Példa rá az Exploited Beat the Bastards és Fuck the System albuma, vagy a Total Chaos.