Üdvözlet minden kedves olvasónak!
Az utóbbi két nap aktuális témáiról csak annyit, hogy megvan a három alap. Ez nagy eredmény, főleg úgy, hogy néhányan (joggal) egyet is értenek valamiben. De szerintem érdemes lenne és kell is beszélni olyan zenekarokról, melyek ezeknek az alapbandáknak az alapjai, mivel ők sem a semmiből nőttek ki. Gondolok itt főleg a The Who nevű brit zenekarra, hisz a Ramones mellett a Pistols is játszott who számokat koncerteken és stúdióalbumokon egyaránt. Persze nem a 70-es években született 8-10 perces sok helyen már unalmas gitárszólókkal telipakolt számokra gondolok, hanem inkább az egyszerű és mégis nagyszerű substitues szerű dalokra.
Ha valaki kifogásolta az észrevételeimet ft. nyelvhelyességi hibáiról, azoktól elnézést kérek, nem akartam untatni vele senkit, csak ezzel a módszerrel próbáltam bizonyítana ama nyilvánvaló tényt, hogy ő egy..........ide mindenki azt gondolhat amit akar, meg ami a véleménye. Én úgy gondolom szapultam már eleget.
Kösz Axel a pontos koncertinfót. Ott leszünk mi is.
Kedves Györgyöm!
Köszönöm, hogy védelmedbe vettél. Rám fért a segítség. Látom te is hallottál Jánosunk őrült ötletéről. Nagyon gyorsan tennünk kell vele valamit, mert még nem issza magát teljesen hülyére.
Ti mentek valamerre a hétvégén? Mert én is szivesen részt vennék már újra valami nagy piálásban, amiben sajnos Szilveszter óta nem volt részem.
Üdvözlettel: Szarka Péter |
|
|