TPeti sajnállak, ha te azért ittad középelsőben, és utána azért nem, mert mások sem isszák. Biztosan "ciki" /huh de megszerettem ezt a szót, mindig elmosolyodok rajta/ dolog nálatok, ha nem azt iszod, amit elvárnak tőled :) Én kb 2 éve álltam rá, és leszarom hogy egészségtelen a kóla, ha finom a borral, és nem ihatok.. mi a fasznak élni, ha nem teszem meg, ami jól esik?
Szar borból.. hát a kannás a legolcsóbb, így ihatóbb, de aki ad valamit a májára, az igazi borból issza.
Hogy ezt hol olvastam? Sehol. Anatómiát is tanulunk, és egyszerű felfedezés, miszerint egy idős, nagyon erősen alkoholista ember halála után, akit józanon nem igazán látott senki, boncolták, és kíváncsiak voltak a májára. És nolám, egészséges, semmi májnagyobbodás. Mindenki tudta róla, hogy csak bort ivott, azt mértéktelenül, de csak minőségit.
Bigblack lehet, hogy igazad van, bár én nem törődöm vele. Az alkoholtól nem leszek agresszív állat, az vagyok anélkül is, ha felbasznak. Fizikai függőséget nem tapasztalok, nem életfontosságú, hogy megigyam, csak egyszerűen szeretem, jól esik leülni pihenni egy picit a koli kocsmába.. Addig meg még nem vártam, hogy kijöhessenek a nélkülöző jegyek.. |