Na igen, de egy szar lemez után két évvel egy régi kislemezekből meg válogatásokról, meg innen-onnan összeollózott lemezzel előrukkolni nem jelent semmi jót.
Olyasmi dallamos punk-rock mint ha a Strike Anywhere jó korszakát összekevernéd a Hot Water Musiccal, meg az olyasmi dallamosabb hc bandákkal mint mondjuk a Gorilla Biscuits, itt-ott fasza Dag Nastys gitártémákkal.
Amúgy a Smash The Statues új lemezét szerezd be ha rám hallgatsz, Against The Stream a címe ha jól emlékszem, és kurva jó. Ha a SA fele ilyen jó lemezt tudna csinálni egy szavam sem lenne.
nem akarok sehova kilyukadni! a Change is a Sound zseniális lemez. máig élmény felrakni! bár volt idő amikor ment a fikázás hogy a SA nagy divat, de én leszarom. mondjuk manapság már télleg jól elszürkültek. fel kellett volna oszolniuk az EE után akkor emelt fővel távozhattak volna a punkhardcore színtérről, de így... :-/
Belehallgattam a többi számba is. Ez a Fat Wreck mára már tényleg kurva gagyi. És tudom, hogy nem ide tartozik, de például a The Sainte Catherinesről itt azt olvastam, hogy egy eredeti banda. Mégis mitől? Mert erősen nyúlják mondjuk a Leatherfacet?