Meg nem tudtam meghallgatni az uj lemezt, de a biztonsag kedveert meg akarom rendelni, amint kijon. Ha valaki rendelne meg a Fat-tol valamit, az szoljon!
így első hallgatás után kellemes csalódás a Dead FM, bár lehet, hogy csak azért, mert már jó előre leírtam a lemezt & az elvárásaimat nullára redukáltam...simán van olyan jó, mint az Exit English, kérdés csak az, hogy ez elég-e?
amugy sztem nem veszes az uj darab, az exit englishes kepest kifejezetten jo! az elso kettohoz kepest meg mindig gyengus. de ha igy nezzuk, a kovetkezo talan utni fog megint.
Nos, ennél szarabb lemezt rég hallottam... :( Pedig én az Exit Engilsht szeretem, de ez ahhoz képest langyos fos! te jó ég bazz, ha lenne accountom feltölteném ftpre, hogy ne csak én érezzem szarul magam...
Most többet nem tudok mondani, ez letaglózott.
na bazz... ennke örültem ennyire? 6. számnál tartok és a fejem fogom. első 2 szám után azt hittem hogy ez az eddig legenergikusabb lemezük. de a 3. szám, és utána...
Persze felnyomom, az ep-t is meg a nagylemezt is. Mondjuka nagylemez nincs meg végig mp3-ban hanem csak m4a formátumban, úgyhogy azt töltöm fel. A winamp lejátssza meg az okosok biztos át tudják konvertálni vagy valami.