ezt amikor láttam a tévében néztem hogy anyád az tuti nem strike anywhere póló csak rosszul látok. bár mondjuk náksi vagy brunner 7seconds pólója meg eszenyi holdxtrue kitűzője óta igazából lófütty
groezrockon ez volt, nem feltétlen ebben a sorrendben.
we amplify
blaze
to the world
infrared
sedition
instinct
refusal
opposite number
sunset on 32nd
aluminum union
you're fired
prisoner echoes
A susis bulirol szerintem nincs video, pedig az is eleg fasza volt, meg a kis susiben volt. Nekem mar a kultis buli is eleg nagy csalodas volt, nem hiszem, hogy most megnezem oket.
gondolom a Trafós buli az, bent nem látom a videókat...a Süsi-s és az a buli nagyon fasza volt, bár ők azért élőben elég jók...kevés esélyét látom, hogy sok régi dalt toljanak, de majd meglátjuk!
ez meg anno az első video ami elkezdett keringeni róluk a neten. pheer.com ide is elmennék. láttam már jópárszoir a zenekart, de ezt a számot még nem hallottam élőben, de attól tartok már nem is fogom. :-(
Hat ha ossze kell hasonlitanom akkor en inkabb ide mennek vissza: http://www.youtube.com/watch?v=FA_UYCo8_GM
Kimolyan meg mindig borsodzik a hatam amikor ezt megnezem. Ez is teljes koncertfelvetel, meg localhero csinalta szerintem.