Nekem is tetszett, szerintem vannak benne jo poenok, rohadt jo szineszek es kivaloan valasztott karakterek! A tortenet mesebeli, de megis sok szitu ismert a valosagbol is. Osszessegeben szerintem nagyon jo film (magyar viszonylatban :)!
gyerekkorom óta mikor utazok a metrón mindig nézek ki az ablakon, hogy mi van kint az alagútban, és ebben a filmben ezt megmutatták. Lényegesen jobb volt így látni mint egy sima dokumentumfilmben. az ellenőrökkel napi kapcsolatban vagyok szóval közelebb áll ez a történet hozzám, mint mondjuk a Vészhelyzet. A Valami Amerikát itthon láttam csak. Mondom. Teljesen mást jelent nekem ez a film, mint bármely másik. Egyébként másodikra jobban tetszett mit elsőre. Megint megnézném..
Képes voltál többször is megnézni? Hát, én egyszer is alig bírtam végignézni!
Miért sztárolják ennyire ezt a filmet, szerintem egyáltalán nem nagy szám, pl én sokkal jobbra számítottam. Az eleje még jó, de aztán elég unalmas. a zenéje viszont jó! Ugyanaz a szitu, mint a Valami Amerikával volt, annyira hirdetik, hogy már a fél ország látta!
"A Kémkölykök és Robert Rodriguez rendező a családi szórakoztatás műfaját teljesen új dimenzióban indítják útjára: a harmadik dimenzióban. A legmodernebb digitális technika segítségével a filmtörténetben először a néző is "bekerülhet" a Játékosztó találmányának virtuális belsejébe. Ha felteszi a speciális szemüveget, szeme előtt a videojáték háromdimenziós világa tárul fel, míg, ha leveszi azt, visszakerül a földi valóságba.
A 3-D technika lélegzetelállító izgalmakban és élményben részesíti a nézőközönség minden korosztályát." - Port.hu
az nem 3d film csak a címe Kémkölykök harmadik rész ezért (meg mert a cselekmény 3d számítógépes játék körül csavarog) a vicces magyar címadók ezt adták neki.:) egyébként Banderas, Stallone csúcsmozi A desperados Rodrigez írásában és rendezésében...:)) tuti elborult
a moziban lesz most vmi "kolykok" gyerekeknek keszult 3d-s film, de az az igazsag, hogy en meg nem lattam 3d-s filmet es baromi kivancsi vagyok ra...
mit tudnatok egyebkent ajanlani, mi jo megy a moziban?