ok, tudom, hogy gondoltad, csak szerintem nem mindenki van ezzel tisztában és sokan feltételezik, hogy csak azért van ott, mert todt fia a menedzsere.
vorangeere reagálva, (#990) értem, hogym it gondolsz, de azért vannak kivételek. pl szerintem ralf nagyon keményen bejelentkezett az első forma1-es éveiben. egy idő után azonban lehetetlen pszihikailag elviselni, ha az ember bátyját michael schumachernek hívják... ralf egy idő után minden motivációját elvesztette, az égbekiáltóan magas fizetése se erősítette ezt az oldalt.
tudjuk, hogy nagyon rosszul viseli a kritikát, és azt, amit pl a brit szaksajtó művel vele, (miután a bátyját a teljesítménye révén nem igazán tudták kikezdeni) azt nagyon kevesen tudnák (raikkonen pl biztosan) jelek nélkül feldolgozni.
őszintén szólva a nico/keke viszonylatban nem tudnék még állást foglalni, részben azért, mert szerintem ez a nico gyerek nagyon is rendben van, (kíváncsi lennék, mi lenne az állás, ha mondjuk hamiltonnal autót cserélnének) másfelől a papa a VB cím dacára nem hiszem, hogy olyan nagy versenyző lett volna. azt hiszem, hogy talán egy furtamgyőzelemmel lett világbajnok úgy, hogy az addigi toronymagas esélyes didier pironi még a szezon közepe vége felé olyan balesetet szenvedett, ami után többet nem ülhetett autóba. ennek ellenére keke csupán 4 ponttal előzte meg pironit, miközben az a négy hátralévő versenyen már nem állhatott rajthoz.
brunot egy párszor láttam a gp2-ben, nem tett rám semmilyen benyomást, jelenleg semmi keresnivalója az f1-ben, nelsinho detto.
az "isteni" jaques-ról meg inkább ne is beszéljünk... :) |