Volt, hogy egy másnapos hajnalon gombát leltem a lábfejemen és magam sem tudtam eldönteni, hogy növény vagy állat. Éppen ezért nem ettem meg. De érzett, az tuti.
Amúgy kurva jó arc lehet ez a Krisna, hogy évezredek óta szopat titeket ezzel az anyagi világ szöveggel. Ha azt mondta volna nektek, hogy egész nap nyaljatok kecskeseggeket, vagy dugjatok mogyorót a végbélnyílásotokba, azt is megtennétek anélkül, hogy megkérdőjeleznétek, hogy eme cselekedetnek ugyan mi értelme van. Ha összefutok ezzel a Krisna gyerekkel egy hűvös falusi krimóban, nevetve hátba veregetem és meghívom egy muskotályos nagyfröccsre, egy tál velős pacalra, oszt eldumálgatunk a nőkről, meg ilyenekről...
Aberrált (szalonspiccesen): Ccsá...! Te vagy az a Krisna gyerek, akiről annyit hallottam? Meghívhatlak egy fröccsre?
Krisna (erősebben ittasan, kissé szédelegve): Szevasz...téged ismerlek, te vagy az...Aberrált atya..., olvastam a bejegyzéseidet a Portálon, baszod. Kösz, elfogadom...Böffff....
Aberrált (vigyorogva): Hátt, bazzeg, öccsém, te rendesen szopatod a népet, elismerésem... Két nagyfröccs lesz, Józsibá!
Krisna (nevetve): Ja, bazzeg! Képzeld el, múltkor aszontam ezeknek az pöcsöknek, hogy ne basszanak, mer az fasság...meg hogy anyagi világ, tudod, meg, hogy nekik nincs is nemi vágyuk...öhöhöhö...azz idiótták meg beszopták, holott ha nem lenne nemi vágyuk és nem akarnának toszni, akkor hoggyapiccsába csinálnának kölköt...haaaahhhahhah...inpotttens csürhe...
Aberrált (könnyező nevetés közepette): Jó csávó vagy bazzeg...nyomsz egy pacalt?
Krisna (vigyorogva, billegve): Márhogggyapiccsábane, bázzzzzeeeeegg. Imádommm a paccccaaaalt! Remmélem élve nyúzták oszt a dögöt. Rühellem őket, mer büdösek. A kecskét is csak ritkán szoktam megtoszni, mer finnyás vagyok! Na, hun az a zaba?! Lassú a kiszolgálás, Joci bá...
|
|
|