Az egy angolszász alapokra épülő de nem demokratikus politikai rendszer, amiben a szinesbőrű őslakosok csak korlátozott jogokkal rendelkeztek a Dél-Afrikai köztársaságban 1992-ben történt eltörléséig.
A legeljéről a legvégére - a többit nincs kedve elolvasni. Én majdnem 3 évet éltem kint 1995 - 1997-1998 - 2002. Az Apartheidnek semmi köze a fekák mennyiségéhez vagy éhezéséhez - az AIDS annyi szinesbőrű fajtársunkat elvitt az utóbbi 15 évben hogy kevesebben vannak mint valaha voltak. Tény hogy több az erőszak de mindennek megvan az oka. A lényeg hogy sehogyse jó.
Vagy meghalt... Tényleg milesz azokkal a fórumozókkal akik meghalnak?? mert az iwiweseknek van már olyan hogy halottakiwiwen.hu de halottak punkportálon??
Az udvariasság mindig megjátszott. Tudod ez egy olyan dolog ami hozzátartozik a vitakultúrához és mivel részedröl nincs meg ez a megjátszott udvariasság nem csoda hogy nem is tudunk érdemben vitatkozni.
biztosss...biztossss jómunkás vagy te fasz..... egy időben én is feljártam általam nem kedvelt oldalakra ugyanezzel a "hozzáállással",mint te,és én is nyitottam ilyen idétlen topicokat... én kinőttem,remélem, te is ki fogod...
Nagy provokátor vagy te Zebu azt hiszed hogy megsértödök mert a dél afrikai lakosság 13 százalékának problémáját (v. dillemáját) az öseredei vadászpintyek rohamos pusztulásának égetö problémájával egszintre akarod ledegradálni? Tévedsz! Vagyok annyira jóhiszemű hogy még mindig bizok abban hogy lesznek olyanok akiket ténylegesen érdekel ez a téma nem formailag hanem tartalmilag.