Egy szóval nem mondtam hogy nem ismerem, de hogy én mit szeretek, rajtam múlik. Csupa közhely? Hmm asszem olyan 16 lehettem, mikor úgy kezdtem el gondolkodni, mint ti.. nem a ruha teszi az embert, elég ha punknak érzed magad hogy punk legyél, nevetséges a sok csiribiri punk, műpunkok és gumik.. Aztán kb tavaly lehetett, hogy már mindenhonnan ezeket hallom, közhely ellenes közhelyek.. szerintetek mi a nagyobb közhely? Miért állít több ember velem ellentétes véleményt? Amikor az első punkzenekar átlagos emberekből, átlagos cuccban fellépett, új volt, a régi közhelyek ellen. Ma már mindenki így beszél. Valami oknál fogva mindig a tömeg ellen fordulok, talán elcseszett személyem szereti, ha árral szemben áll. Ezért vagyok ennyi évesen ilyen hülye. Fasz kivan az elhíresült beszólásokból, basszák a csőröm, hát újra megfordulok.
Internet.. én is kolis vagyok. Az állam? Miért ne lehetne kizsákmányolni? A fasznak lenne kedve saját magának sört készíteni, bort termelni, meg kaját, amikor bemész a boltba, és kézhez kapod. Ezzel nincs semmi gond. De ez nem a kormány műve. Vagy ha igen, ebben semmi rossz nincs. És nemcsak a szüleid adója, hanem a tied is. Rich_Kid_on_LSD (jaj a neve is drogellenes) egy újabb értelmes lény, akinek az egész felvetett téma hatalmas gondolatokat, és egyénisége legjavát indította meg. Te egy fasz vagy? Nevetséges, ha neked csak ennyit ér, amit a véleményed ellen írok. Gratulálok, bemutattad a maximumot, amit kihozhatsz magadból. És az, hogy anarchista vagyok, még nem jelenti azt, hogy szeretnék is benne élni, talán ha mindenki az lenne.. de akkor meg mi értelme? 1: nem tudnék mi ellen fordulni. 2: így sokkal kényelmesebb, jobban érzem magam. De mielőtt ezt leszólnátok, gondoljátok csak el, a keresztények közül ki szeretne a "keresztényidill társadalomban" élni. Oh pedig mennyien vannak a világban. Paráználkodni olykor jó. Azellen sem tehetsz, hogy megkívánsz egy nőt az utcán, ha már ezt sem lehet, miért van farkam? Az is elég gáz lenne nekik, ha azért, mert másé, már esélyt sem kaphatnának arra, hogy elcsábítsa, és az ővé legyen. Stb, stb... De szükséges dolog, hogy valaki így gondolkodjon. Ha a hippys, világbéke szeretet testvériség egyenlőség blablabla oldalát nézed, szép dolog, bár én nem tartom magam egyenlőnek bárkivel, és belerokkannék a folytonos szeretetbe emberi tulajdonságaim miatt. Nagyon szerettem ezt a fajta szemléletet... hmm kb 18 éves koromig.. De hogy mindenki ezt szajkózza a fülembe, az sok.. aztán meg próbálj megélni, mert ugye kommunákba sem lenne életképes az élet, a legtovább 5 évig élt meg egy kommuna, mindig feloszlik. Ilyen idősen, vagy idősebbekhez szólva ilyen fiatalon kezdtem úgy gondolkodni, hogy miről is beszélnek a "tarajosok" (Ratman ki beszélt a 14 éves tarajos szegecselt banánokról? Felnőtt korban gondolkozz, akik már maguk próbálnak megélni, és nem a szüleik tartják el. Nagyon kevesen vannak, dehát ez egy szubkultúra, be is baszna, ha minden második ember punk lenne.. a gyerekek meg nem érdekelnek, mondhatnak bármit, majd ha felnőnek, megfontolom a véleményüket, addig míg csak mások bőrén tapasztalhatnak meg dolgokat, nekem nem sokat számít a véleményük)
Han$ az ivás cigizés és drog nem stílusfüggő. Sex, Drog, Rock'n Roll, szép szavak. De nem feltétlenül tartozik hozzá, emberfüggő. Ismerek antialkoholista punkokat, ismerek olyanokat, akik nem cigiznek, nem drogoznak, ez emberfüggő. De nem hangoztatják, mert miért? Attól nem vagy punk, hogy ellene fordulsz. Félreértés ne essék, de attól sem, ha ezeket felvállalod. A diszkókban ezek sokkal elterjedtebbek, ahogy pár barátomtól hallom. Nehogymár akkor ők is punkok legyenek. Bár jó tudni, hogy hozzánk tartoztok, nem csoda, hogy haldoklik a színtér. Valószínű azért, mert mi vagyunk egyre kevesebben, ti meg egyre többen. Mondhattok magatokról amit akartok, de azzal, hogy egyre több a fasszopó, aki punknak nevezi magát, és elveti az eredeti punkot, a punkok csak fogynak. Mit tudunk hát csinálni? Amíg élünk, mi felvállaljuk, hisz egy koncerten talán megjelenik 10 punk a tömegben.. és ha én fasz vagyok, elsírom magam, tényleg meghalunk, és fasz csapatok és köcsög rajongóik viszik tovább a nevet.. |
|
|