Koncertbeszámoló #2:
Wc-punk-pír: sajnos csak 3 vagy 4 számukat láttam, de az nem volt olyan rossz, próbálni, próbálni, próbálni...
E330!: szerintem egy kurva jó zenekar, akikre az elején még nem nagyon volt tánc, de a gyorsabb számaiknál beindult jónéhány srác.. szerintem nagyon jól kenték... meg szimpatikusak a tagok emberként is
Iron Will: a táncest szervezői( ez úton is kösz hogy leszervezték) vegyesen nyomtak a Pia,Buli,R&R albumról és a Csűűűűűűű Csigáról.. volt jó pogó is. szerintem a hangzással volt annyi kicsi gond,hogy az ének jó pár számon keresztül érthetetlen volt, de ez nem gond, mert az emberek 90%-a ismerte a szövegeket.
Panksapka: hát beszarás mekkora lendület van ebben a zenekarban, nyomták többek közt sorrendre nem nagyon emlékszem: Nincs bocsánat, Szállni kéne, Szálljon a por, Nagytestvér, Nem látsz többet engem, Minden oké, Folyjon a vér, Ha egy pisztoly kaphatnék, Kézigránát kell (ekkor kb. 8 ember volt plusz a színpadon csordaénekeltetésre ), Óda, meg még vagy 3-4 új szám a követekező Panksapka albumról, hát igen ez kibaszott nagy album lesz.. jah és még nyomtak egy Aurórát is ( Ez a város) jó rág láttam már a Panksapkát 4-es felállásban és megmondom, jobb mint a (kényszerűségből) 3-as felállás. 2X visszajött még a zenekar repetára, de kb. 1 óra 15 perces műsoruk sajnos hamar elillant.. tuti buli.. a közönségről annyit hogy szerintem kicsit kevesen voltunk, de aki volt azok 90%-a normális, remélem nem lett veszteséges a buli..
kíváncsi vagyok ha ma nem lenne Picsa, mennyien jöttek volna, most nem a Picsával van bajom, csak amúgy nincs sok koncert "kisfalunkban" ,de hogy pont így összeszerveződjön az már baj.
a belépő 300 ft volt,amiért még adtak 2 decit bort is, mondjuk az nem izgatott mert nem iszok bort.
a Jómadár meg bizonyított hogy kurva jó hely, és szerintem most olcsóbb is lett(vagy ez csak nekem tűnt így??)
1 dreher+1 arany ászok+1 soproni = 510 |
|
|