Nah most talatam meg a gatyam farzsebeben lapulo MFC szorolapot, ugyhogy csak most latom, hogy lesz oktober 14en Yhteiskunn Anystavat vagy Yhteiskunnan Ystavat vagy Yhteiskunn An Ystavat vagy ennemtomhogyirjak :-)
Irnek roluk par keresetlen szot ide, ha nem baj. Ez egy finn banda, akik egyszer mar biztos jartak Magyarorszagon (2003ban) mert mi meg az Ex Costaval jatszottunk veluk Pecsett, akkor a Turun Tauri nevu zenekar tarsasagaban jottek. Az EC amator punkrokkja (?) abszolut nem illett oda zeneileg, ugyanis mindket finn zenekar elegge kemeny es kaotikus zenet jatszott. A lenyeg, hogy mindkettobe belehallgattam, es, bar fingom sincs az ilyen zenekhez, az Yhteiskunn valahogy megfogott, meg nekem is lejott a zenejukbol valami nagyon sotet erzes, amit azota sem hallottam mas bandanal.
Keresgeltem neten es lofaszt nem talaltam roluk, ugyhogy orulok, hogy kaptam meg egy eselyt, hogy meghallgathassam oket es mondjuk befektessek egy cedebe. Szal ezt a bulit ajanlom mindenkinek, en igyekszem ott lenni. |
|
|