Egyébként ha minden jól megy akkor a fő zenekar elviselhető időben kezd, persze ehhez az kell, hogy mindenki időbe leérjen és az első zenek se üres terem előtt játszon...
Aki a hét vége előtt vágyik egy kis szórakozásra az a MF-ban megtalálhatja azt. Csütörtök este a német Fractura crustpunk zenekar és a miskolci Tango Underground szórakoztatja el a kedves közönséget, emellett a hátsó terem kényelmes foteljaiban film vetítés kápráztatja el a kedves közönséget egy még ma is működö illetve egy rövid életü foglaltház történeteivel. Kezdés 20 óra pontosan.
Október 7-én pénteken oly hosszú szünet után, újra SKA őrület lesz a Music Factory falai között. A fellépők között lesz a németországból már jól ismert Scrapy, a higanymozgású énekeséről hírhedt Tizenhét, a SKA elsősegély csapata a Skambulance, Kutya úr legújabb formációja a Last minute, és hogy ne legyünk elfogultak a ska zenekarokkal ezért becsempésztünk egy szlovák punk zenekart is az est zárójaként a Punkreast.
Kezdés 21 óra zárás 04.30-kor.
mennyi lesz erre a bulira a belépő? néhány komárnói arc ezzel rágja a fülemet hetek óta :-)
2005. 10. 14. Neuroottiset Pelimannit (FIN), Yhteiskunnan Ystävät (FIN), Step On It
mi a faszért voltunk tegnap olyan kevesen??? katéter kurva jo volt meg az a warters schelvhte is. snobson mondjuk én se maradtam? de hol volt mindenki, vörös yukban?
Úgy néz ki, hogy tHE sNOBS is lesz a pénteki bulin, legalább is tegnap még erról volt szó.
Tehát:
Music Factory szeptember 30. 22 óra
Wärters schlechte
Katéter
tHE sNOBS
1000 Ft