jaja. Én mindennap haza szoktam menni kajálni, meg fürdöni, meg aludni. Azért jobb otthon, csak azért gáz lesz, hogy kb esélyem sem lesz ottaludni, ha mondjuk nagyon berugok, és nemtudok hazamenni
Bár nemtudom, hogy hogy lesz ez megoldva. Minden tele lesz biztonsági örőkkel
Én ottalvósat vettem, mert 1,5-2 órára lakom. Hozzádköltözök. :)
Amúgy 2-3 naponta biztos haza fogok menni, sok cuccot nem szeretek kivinni magammal a szigetre. Meg sátrat se viszek, valahol csak lesz hely. :)))
tartalékzsém nekem is van, csak azt meg pont szigetre tartalékolom, ha addig nem kapok pénzt, akkor legyen mégiscsak!!! ottalvós hetijegyet vettél?? én nem, de mondjuk én 15 percre lakom, csakhát elvileg így nem mehetek be semmilyen sátroba, meg ilyesmi
Én nem voltam eddig semmilyen fesztiválon. :) Nekem még van pénzem mondjuk tartalékolva, de minden hónapban csökken vagy 10-15e forinttal, kivéve ha szülinapom, vagy névnapom, karácsony, vagy húsvét van. :)
Szigeten idén leszek végig. Két évnyi budapesti lét, meg az idei fesztiválárakat látva nem is tűnt olyan szörnyűnek az elővételes hetijegy ára.
Én meg még nem megyek fel pöstre, mert fater rögtön hazahozott. Minden nap ittam 3 sört kábé, kivéve kettő napot. Be azért nem basztam ennyitől. :) A viszki meg szar, hiába voltunk szeszfőzdében, ott se tudtam megkdevelni. Szigeten leszel végig?
jaaaa!!! berugtál a dokikkal?
hétvégén mi lesz? Nekem nincs pénzem, úgyhogy itt leszek pesten, nem megyek se Effotra, se Punk Islandra, vagy bármi hasonló... :((
ehh. ezaz nem is a spanyolok voltak!!! egyébként nem láttam a meccset, mert VOLT feszten voltam, és félrészegen odamentem a kivetítőhöz, de kurvasokan voltak, nem láttam semmit, úgyhogy hagytam a faszba
De az olasz győzelemnek is örülök azért!
jaja holnap megyüüüünk!!!! és hajnalban remélem a földön fogunk csószni!!!!!! ehheeee
ma megnéztük bicajjal, hogy hogy kell odamenni, nem egyszerű, de azért remélem zsír lesz, és nem fog esni az esőőő
Idi a gomboktól fél:)! már aggódtam már hogy bigyót cigipapírba (cp)tekerték és elszívták a hollandok:), bár álítólag ott csak a túristák tépnek, de úgy láccik él