Rajottem, az a baja, hogy az uj userektol erkezo add request-eket nem jeleniti meg, ha nem vagyok online. Megoldas: rendes MSN-nel belepek, mindenkit engedelyezek, majd visszalepek Trilliannal.
Akkor szokott "megkergülni" a dolog, ha mondjuk Invisible módba lépsz ki ICQ klienssel s Triliannal meg inditasz egy másik helyen mondjuk. Nálam is volt ez a jelenség, nekem annyi volt a megoldás hogy egyrészt a béziket használom ami frí letölthető a honlapjáról, másrészt meg mindig online-ba lépek ki, nem inviziblizek.
használtam egy ideig, de igazából nem jött be túlzottan, pedig nagyon istenítik. pl. ha away voltam, nem kaptam meg az üzeneteket és hasonlók. azóta minden külön fut, de nem esik nehezemre.
Hasznal valaki rajtam kivul Trillian-t? 3.1 Pro van fenn, es egy ideje az MSN-es kontaktjaim nem latnak soha online-nak, mintha invisible lennek, pedig nem vagyok abban. Tud valaki megoldast?
msn en terjed mostanában valami lófasz link, nem ajánlatos megnyitni, mert tönkrebaszza a gépet, valamint póstázza az összes listádon lévő személynek, én xviktorxtől kaptam épp most egyet, de tegnap másoktól is. ez már a második fajta.