http://download.microsoft.com/download/3/e/f/3efcc34c-671b-4dff-a157-fcf219d5edef/HU-HU/Install_Messenger.exe
itt a végleges 8.0ás msn.
kicsit furcsa, hogy egy ilyen proginak 256 mb ram kell....mondjuk nekem van ram bőven, de az átlag csak netezőknek nem hiszem h van felesbe ennyi :S
és a legnagyobb újítása (egyben legnagyobb baklvése:)
"Megjelent a Windows MSN legújabb verziója, amelyet Windows Live Messenger névre kereszteltek. A névadás telitalálat (mintha a Jocó gyereket Jószefre neveznék.). A biztonság kedvéért a névhez – dr. phil. Phd, MBA, stb - odabiggyesztették a béta jelzőt, ami ugye azt jelenti, hogy ezen még van mit fejleszteni. Azonnal letöltöttem az újdonságot, hátha forradalmian új megoldásokkal találkozhatok. Nem tévedtem: az új MSN Messenger feltűnően új pontja a fájlmegosztás partnerekkel. A jóindulatú szándéknak felállva tapsoltam: miért kellene nekem bizonyos fájlokat rátukmálnom a beszélgető partnereimre (pl. a tegnapi buli 83 fotóját egyenként elküldeni), ha ezeket meg is oszthatom velük, oszt vigyék ha kell.
Ki is próbáltam az új zseniális Gates-találmányt. Van úgy 5GB fotó a gépemen, olyanok, amiket a családtagjaim és a szűk baráti köröm körében nincs okom elrejteni (Ez mintegy 5-15 partnert tesz ki). A többi fotót máshol, és biztonságban tartom.
Elkezdtem megosztani a kijelölt könyvtárt (~5GB) az első partnerrel, ahogy az új Live Messenger 8.0 Beta felkínálta. Az eredmény: egy új könyvtár a Dokumentumaim között ~5GB méretben. Ha a következő rokonnak is megnyitom a galériát, az egy újabb ~5GB alkönyvtárt nyit. Hol adnak ekkora HDD-t???????
Normálisak ezek?" |
|
|