:-(((((((
Ezt utálom az elektronikus beszélgetésekben, hogy nem tudja az ember, hogy milyen hangnemben mondaná. Ha fölveszed magadra, az a Te hibád. Ja nem. A Dávidé. :-)
Hát igen, az pozítív, hogy megdicsértek munkahelyen. Ja, meg hogy még egy pozitívumot mondjak, jól jött a fél havi prémium amit jutalomból kaptunk. Hát igen. Jó dolgok azért ezek. Csak ezek pillanatnyi dolgok.
Én nem voltam egyáltalán bunkó veled.Nyugodj már le egy kicsit légyszíves!Akkor ne beszélj az Orsival.Elhiszem,hogy nincs minden renben,de attól még normálisan válaszolhatnál.
Ma nem hiszem, hogy beszélek vele. Én nem értem, hogy mit jelent ez a reméled, hogy érti amit írtál neki, és ha ezt ő se fogja érteni, akkor gáz lesz, mert senki sem fog érteni semmit. Ha sms-t írtál neki és nem érti, gondolom visszaír, hogy nem igazán érti mi van. Remélem érthető voltam.
Igen? Mikor és mit? Te most engem ennyire hülyének nézel?
Mondjuk olvass bele egy június 7-i 14.40-kor írodott levelembe, de a 17.10 -kor írt mélecske is jó példa arra, hogy kurvára nincs rendben mostanában semmi. Erről ennyit.
Ha beszélsz ma Orsival,akkor mond meg neki,hogy remélem érti mit írtam neki.Ha esetleg nem ,akkor nézze meg a mai tv újságot és keressen egy programot az mtv1-en 20 órai kezdettel.Érdemes lesz. :)
Én is a Slipknot, hehe... Olyan 23 körül jöttünk el. Hívtam Janit, de ki volt kapcsolva, Te meg nem vetted fel. Kurva szar volt a tegnap estém, jöttem volna el hamarabb egy olyan metróval, amire valószínű még felférek, és a hazamenetellel se lett volna probléma.
Csao lynn. Mi a helyzet otthon? Frizu, meg ilyenek? Az a legdurvább, hogy tegnap sportszigeten csak én voltam feldobódva, majdnem minden ismerősöm teljesen depi volt. Itt kurva nagy változások vannak......én hibám?!?!?!